Hogyan jelentkezzek ki a körmösömtől udvariasan?
Figyelt kérdés
Fél éve járok hozzá de találtam szebb körmösöket is. Milyen udvarias indokot tudnék mondani neki hogy semmi probléma ne legyen ha összefutunk az utcán?2020. szept. 6. 09:59
1/9 anonim válasza:
Én a szomszédomhoz jártam. De borzalmasan csinálta és folyton letört, már csak attól hogy hozzáértem valamihez.
Gondolom ő nem a barátnőd, vagy ilyesmi, egyszerűen csak nem kérsz tőle már új időpontot és kész. Ha esetleg van előre időpontod akkor megmondod neki hogy szeretnéd őket lemondani, az illene és kész. Nem tartozol neki semmiféle magyarázattal, ő egy szolgáltatást nyújt neked, amit te már nem akarsz igénybe venni, ettől még nem leszel bunkó!
2/9 anonim válasza:
És elfelejtettem még odaírni hogy azóta is jó viszonyban vagyunk a szomszédommal.
Van rajtam kívül még rengeteg vendége.
3/9 Sunshinedoll válasza:
Ne kérj tőle több időpontot.
4/9 A kérdező kommentje:
Barátnőm testvére, háznál csinálná, megkérdeznék hol csináltattam a körmöm zavarba jönnék
2020. szept. 6. 17:57
5/9 A kérdező kommentje:
csinálja
2020. szept. 6. 17:58
6/9 anonim válasza:
Mond el az elképzelést neki, lehet ő sem válalná el. Emellett pedig megértem az aggódásod de a szebb körmös sem jobb mindig. Volt olyan hogy nagyon dragán csináltattam meg egy körmöt csak mert a neten jó képek voltak fent, mikor kijöttem majdnem sírtam olyan gagyi lett. Később pedig egy csajszi ugyan azt a körmöt a negyed árért megcsinálta, szebben. Akkor engem is elcsábított, de nem kell bedőlni mindig a médiának. Esetleg kaphatnák pár képet a munkáiról és azokról is amiket szebbnek vélsz?
7/9 anonim válasza:
Esetleg ha azt mondanád,hogy közelebb van hozzád a másik körmös? Vagy a munkahelyed mellett van? Nem tudom mennyire vagytok jó barátnők.Vagy azt is mondhatnád,hogy tanuló gyakorol rajtad és ingyen csinálja
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Megmondtam neki hogy az egyetem miatti tanulás miatt sokat kell otthon lennem így nem tudok elutazni 3 havonta hozzá. ( Nem lakik távol, de megértette, van sok vendége, nincs para)
2021. febr. 17. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!