Körmösnek, pedikűrösnek pasikat is felvesznek?
Figyelt kérdés
Ha szeretnék jelentkezni egy műkörmös, kézápoló, lábápoló tanfolyamra, majd azzal elhelyezkedni egy szépségszalonban, felvesznek egyáltalán? Nem fognak hülyének nézni? Talpmasszázs gyakorlatom van.2020. júl. 18. 10:23
2/8 anonim válasza:
Aki kifizeti a tandíjat, azt felveszik.
3/8 A kérdező kommentje:
A tanfolyam még csak valószínű, legfeljebb megmosolyognak a többiek :D
De munkalehetőségem is lesz ebből?
2020. júl. 18. 11:41
4/8 anonim válasza:
Vállalkozóként sokkal jobban megérné.
5/8 anonim válasza:
Tipikusan az a szakma, ami jobban megéri vállalkozóként, mint alkalmazottként. Mindegy, hogy nő vagy férfi az ember.
6/8 anonim válasza:
Babér Balázs
Szőnyi István
László Zsolt Yoshikazu
Ők sikeresek a szakmában férfiként.
7/8 anonim válasza:
Nekem is ferfi a kormosom. Szerintem labfetises, de a munkajat jol vegzi :)
8/8 anonim válasza:
Viccelsz? Imádni fognak :-)
6- os elég jó példákat hozott( Isti és Yoshi oktat egyébként), de csípőből ki tudom neked egészíteni még hárommal,
Lankovics Dani, Pintér István( nekik közös szalonjuk van) és Tenk József, de rengetegen vannak <3
Ha egy férfi fodrász nem kirívó, akkor egy körmös miért lenne?
Pedisként meg végképp nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!