Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jó parfüm ajánlások?

Jó parfüm ajánlások?

Figyelt kérdés
Olyan parfümöt keresnék, vagyis márkát inkább, hogy lehessen válogatni, ami nem olyan drága, tehát 10000 Ft alatt van leginkább, de mégis lehet érezni, tartós, kifinomult illatok. Aki tud ilyesmi parfümöket, azt szívesen olvasnám, mert eddig az olcsóbb parfümökkel sajnos nem jártam nagy szerencsével.

2022. febr. 7. 18:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Férfi/női? Milyen típus; orientális, virágos-gyümölcsös…?
2022. febr. 7. 19:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Krasznaja Moszkva
2022. febr. 7. 19:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ezt az apróságot tényleg megírhattad volna, hogy férdi, vagy női, csupán a lényegről van szó...

Na mindegy, én csak férfiből tudok ilyeneket, úgyhogy leírom:

Tavaszra-nyáréra: Davidoff Cool Water Intense. Tartós cucc, 4-5 órát kibír bőrön, valaki szerint 6-7-et is. Bármilyen öltözethet jól áll, akár sportos, akár elegánsabb, nem egy extra különleges cucc, de friss, nyárias illat.

Őszre-télre: Bentley for Men Intense. Ez egy bőrös, rumos illat, nagyon tartós, és nagyon intenzív. Ez is simán kibírja a napot, ezért az árért nagyon jó vétel. Nyáron nem érdemes használni, akkor eléggé erős, ez egy hideg időre való illat.

2022. febr. 7. 19:26
 4/10 A kérdező kommentje:
Tényleg :D ezt a fontos dolgot kihagytam. Női parfümre gondoltam. Alapvetően szeretem a virágos, rózsás jegyeket, ami nőies mégis elegáns, hétköznapra is lehet használni.
2022. febr. 7. 19:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem a Victoria Secret parfümök eléggé bejöttek, de nem tudom, most emeltek-e az árukon.
2022. febr. 7. 19:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Testpermetem van tőlük, de én annak nem igazán érzem az illatát. Persze magamon máshogy érzem egyébként is, de szeretném ha én is érezném azért, vagy ha csak a levetett ruhán még este, de az az élmény sincs meg. Igazából 5000-10000 Ft-ig behatárolva is vennék még talán parfümöt, ha tényleg jó, tehát pl. a teszter annyira megnyert. De inkább valami olcsóbban gondolom, ami tényleg jó.
2022. febr. 7. 20:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egy DM-ben a középső polcosok még pont ilyenek, ha nincs róla elképzelésed. Hiába ajánlgatnám a Victoria Secretez, ha mondjuk Te egy Omnia Crystalline típus vagy…😅
2022. febr. 7. 20:47
 8/10 anonim ***** válasza:

A Bare Vanilla testpermet nagyon erős, égetett vaníliás a Victoria’s Secret-től, egész nap érzem magamon.

A Britney Spears Fantasy parfümkollekció darabjai nagyon jó illatok.

Aztán ott van még az Aquolina Pink Sugar.

2022. febr. 7. 21:00
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket! Lehet holnap benézek egy dm-be, aztán teszteren kipróbálgatom mennyire tartós, ami esetleg tetszik, csak sokat csalódtam sajnos.
2022. febr. 7. 21:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Konkrét illatot nem mondok, de nézz körül az Escada parfümöknél. Gyümölcsös-virágos illata van nagyon szeretem. Kiszereléstől függ az ára.

(30ml-t vettem 6k-ért)

2022. febr. 8. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!