Jó parfüm ajánlások?
Ja, ezt az apróságot tényleg megírhattad volna, hogy férdi, vagy női, csupán a lényegről van szó...
Na mindegy, én csak férfiből tudok ilyeneket, úgyhogy leírom:
Tavaszra-nyáréra: Davidoff Cool Water Intense. Tartós cucc, 4-5 órát kibír bőrön, valaki szerint 6-7-et is. Bármilyen öltözethet jól áll, akár sportos, akár elegánsabb, nem egy extra különleges cucc, de friss, nyárias illat.
Őszre-télre: Bentley for Men Intense. Ez egy bőrös, rumos illat, nagyon tartós, és nagyon intenzív. Ez is simán kibírja a napot, ezért az árért nagyon jó vétel. Nyáron nem érdemes használni, akkor eléggé erős, ez egy hideg időre való illat.
A Bare Vanilla testpermet nagyon erős, égetett vaníliás a Victoria’s Secret-től, egész nap érzem magamon.
A Britney Spears Fantasy parfümkollekció darabjai nagyon jó illatok.
Aztán ott van még az Aquolina Pink Sugar.
Konkrét illatot nem mondok, de nézz körül az Escada parfümöknél. Gyümölcsös-virágos illata van nagyon szeretem. Kiszereléstől függ az ára.
(30ml-t vettem 6k-ért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!