Melyik maszkulin férfi illat a legjobb ezek közül szerintetek, ami kitűnik s tömegből?
Lol, egy átlag magyar szerintem nem ezeket vesz le elsőként a polcról…😅
Amúgy kb mindegy, csak szerepeljen a dohány az összetevői között.
"Lol, egy átlag magyar szerintem nem ezeket vesz le elsőként a polcról"
Épp azért néztem ezeket. Ezekről írnak a legtöbben megosztó véleményeket. Valaki vagy utálja, vagy imádja, de nincs olyan, aki szó nélkül elmegy egy olyan ember mellett, aki ezen illatok valamelyikét viseli.
"Egyik sem. Ezek elég tucat douchbag fragrance-ok. Gyurmás 8 általánost végzett debileknek ideális."
Szerintem te vagy a 8 általánost végzett debil a hozzászólásod alapján. Halvány gőzöd nincs ezeknek a parfümöknek a történetéről sem. A Fahrenheit pl. már akkor létezett, amikor te még tervbe se voltál, és a megjelenése után a kilencvenes években slágerillat volt, mindenkinek komoly emlékei vannak szinte erről az illatról, aki anno fiatal volt és használta, mára már egyáltalán nem tucatillat.
Volt nekem már rengeteg parfümöm rengeteg márkától mégis csak 1 keltett akkora benyomást, hogy többen is megdicsérték és elkérték melyikről is van szó nők és férfiak is egyaránt. És mondhatni csak egy középkategóriás drogériás parfümről van szó semmi luxusmárka vagy ilyesmi. Ez pedig a Police To Be Camouflage. Én szeretem nagyon, meg mivel mint mondtam ezt dicsérték meg a legtöbben és kérték el rájöttem, hogy felesleges 20-30K t kiadnom egy másikért. Tartósságra meg megvagyok vele elégedve simán kitart 1 napra.
Sokan ismerik de mégsem annyian, hogy minden 3. ember ezt viselje.
A fent említettek közül pedig ha kellene választani amit szívesen viselnék az a YSL parfüm lenne.
"Ez pedig a Police To Be Camouflage"
Pedig már kezdtem örülni a komment olvasása közben, hogy az általam felsorolt illatok valamelyike lesz, amiről írsz, az megkönnyítette volna a választást. 😂
"Egyértelműen a Fahrenheit. Viszont az tényleg komoly illat, 45-50 életkor alatt nem igazán illik senkihez."
Nekem is nagyon tetszik, és sok helyen írják, hogy 40 feletti illat, viszont nem értem mi alapján határozzák meg, hogy ez csak bizonyos kor felett áll jól? Túl szúrós illat és amiatt? Nyilván mondjuk 20 alatt én se hordanám, de ilyen 25 körül se jó?
6
Mert amikor megszagolod olyan mintha a nagyapádat szaglásznád. Tipikusan földes, fás, bőrös, alkoholos illattónusokat tartalmaz.
"Mert amikor megszagolod olyan mintha a nagyapádat szaglásznád. Tipikusan földes, fás, bőrös, alkoholos illattónusokat tartalmaz."
Elég menő nagyapa lehet, akinek ilyen illata van, èn ugyanis a Fahrenheitet kigyúrt, kitetovàlt férfin tudom elképzelni. Ezt a buta beidegződést nemtom honnan szedik az emberek, hogy ez nagypapa illat xD. Írta is egyik parfümős oldalon egy csávó, hogy amikor ez a parfüm megjelent, nagyon nem az idősebb korosztály használta, és a lányok is kérték a fiúkat, hogy fújjanak már a ruhàjukra, hadd érezzék annyira jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!