175 cm, 55-56 kg-hoz kicsi a 75b mell méret?
Figyelt kérdés
Én kicsinylem. Megnyúltam, fogytam kb 10 kilót, azóta sokkal kisebbek 😮💨😔 a baj ha hízok meg hasam lesz, vagy kitudja milyen leszek. Egy műtét nélkül esélytelen egy c méret? Mellbőség amúgy 88centi2022. febr. 7. 18:31
1/25 A kérdező kommentje:
Sőt valahol ez A méret 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
2022. febr. 7. 18:36
2/25 anonim válasza:
Nem kicsi. A C-s kosár amorf lenne ehhez a karcsú testalkathoz.
3/25 A kérdező kommentje:
De az A kosár szorít, van hogy nem takar, ilyen bágyadt hatása van.
2022. febr. 7. 18:38
4/25 A kérdező kommentje:
Buggyadt*
2022. febr. 7. 18:39
5/25 anonim válasza:
Most akkor B-s vagy, vagy az A-s is szorít?🤔
6/25 A kérdező kommentje:
Táblázat alapján éppen A felsőhatáron vagyok, de Bt veszek, mert azt érzem jónak inkább.
2022. febr. 7. 18:44
7/25 anonim válasza:
Teljesen normális a 75b a magasságodhoz és a súlyodhoz viszonyítva. Legtöbb nőnek amúgy is kb ekkora, ezen nem kell problémázni.
8/25 A kérdező kommentje:
Meg azért hordok B-t, mert menstruáció előtt picit megduzzadnak, megkeményedett, olyankor esélytelen az A
2022. febr. 7. 18:52
9/25 anonim válasza:
De mert ha most azt írják neked hogy kicsi, akkor elmész és megműtteted? Vagy nem értem a kérdés lényegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!