Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik a fontosabb, ill....

Melyik a fontosabb, ill. melyikkel értesz egyet?

Figyelt kérdés
közvéleménykutatás

2021. nov. 14. 17:37
A kérdező szavazást indított:
a mell mérete fontosabb
a mell alakja fontosabb
mindkettő egyformán fontos
az se számít, ha teljesen lapos és nincs is melle
tisztában vagyok vele, hogy a melltartóval lehet csalni, ezért nem mell alapján döntöm el, hogy ki a jó nő
nem vagyok homár, ha a nő lapos, akkor nem is nő és akkor se kéne ha egyedül lenne nő a földkerekségen
22 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem ez számít, de ha már választani kell, nekem az jön be legjobban, ha szinte teljesen lapos.

És nem, nem a mellmérettől lesz valaki nő, és nem a preferált mellmérettől lesz valaki homo vagy hetero. Nézz utána a szavak jelentésének!

2021. nov. 14. 17:57
 2/4 A kérdező kommentje:

gondoltam, hogy nem attól

egyébként az itt olvasott hozzászólások alapján tettem fel a kérdėst

és bizony nem egy helyen írták, hogy aki a kis melleket szereti, az látens homokos

javaslom, őket tedd helyre kedves 1-es

amúgy kösz a választ

2021. nov. 14. 18:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Fontos az alak és a forma is.Legyen pici,akkor már valszeg kerek is.

Az sem baj ha csak valami jelzés értékű dudor van. De ne legyen töklapos.

2021. nov. 14. 18:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem két cicivel akarok járni, így nem mellméret/forma alapján választok párt.

Ettől függetlenül nyilván egy jó plusz pont, ha valakinek olyan melle van, ami nekem tetszik 😀

2021. nov. 14. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!