Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 21 éves lány vagyok. Semmi...

21 éves lány vagyok. Semmi mellem. Szó szerint kisfiú testem van . 50 kilo vagyok nem vagyok túl kövér. 65A-s melltartot hordok, azt is csak akkor ha megyek valahova itthol csak sport melltarto. De meg a 65A s is nagy rám. .?

Figyelt kérdés
Valaki valami tanács? Plasztikai műtétet nem igazán szeretnék. Nekem már egy kis változás növekedés is megfelelne. Értelmes válaszokat várok.. nem a férfiak miatt szeretnék változni. Hanem magam miatt. Egyszerűen ha bele nézek a tükörbe hanyingerem van magamtól. Legelső gondolatom hogy szeretnék meghalni.. gondoltam arra is hogy feljeresek valami szakembert kifejezettem erre szakosodottat .. valaki valami tanács.. csak egy kis nőieséget szeretnék. Igy gyülölöm magam.
2022. febr. 4. 01:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatbol mondom, ha kicsi a melled hiaba hizol, nem lesz nagyobb akkor sem. Mert a fius testalkatu nok maximum vegtagra vagy hasra hiznak altalaban, szoval nem lesz rogton teltkarcsu, homokora alakuk stb. En most vagyok 168 cm es 58 kg, szoval van rajtam felesleg most is, de amikor 65 kg voltam akkor sem volt latvanyosabb nagyobb mellem, inkabb csak a mellkasam tunt szelesebbnek osszessegeben.

Szerintem fogadd el, nekem mindig tetszett, hogy kicsik a melleim, mert nyari ruhakhoz nagyon csini, ha melltarto nelkul fel tudod oket venni. Egyedul akkor szoktak nagyobbak lenni, ha a menstruacio elotti egy hetben vagyok. De szerintem jok kicsin is, igyis sok mindentol megfajdul a hata meg a dereka az embernek, legalabb a melleink ne legyenek meg egy problema.

2022. febr. 13. 14:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj, van akinek pont az ilyen lányok jönnek be (én is ilyen vagyok). Amit az előttem szóló ír, az pedig sajnos igaz, ha ilyen az alkatod, a hízás nem segít a "gondodon". Fogadd el magad úgy ahogy vagy, és keress valakit, aki így talál gyönyörűnek.
2022. márc. 2. 10:49
 13/14 A kérdező kommentje:
Ahogy irta a 11.. en sajnos egy ruhat nem tudok felvenni melltarto nelkul nyaron meet egyszeruen semmi mellem es eosszul erzem magam..
2022. márc. 2. 11:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Megvan a bája ennek a testalkatnak. Ne aggódj, sokan irigyelnek!
2022. márc. 2. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!