Kinek csináltak a Fityma felszabadítását Gombos szondaval?
Figyelt kérdés
Az orvos ma ezt javasolta szerinte ez kíméletesebb.2021. nov. 29. 18:14
1/13 anonim válasza:
Bárhogy is csinálják,az utólagos fájdalmat nem lehet elkerülni.
Ilyet az orvos sem tud bevállalni senki helyett.
Minden fiú letapad fitymával születik,ezt otthon kell megoldani 3 éves kor után.
2/13 anonim válasza:
Nem ajanlom ezt mondszert dem mivel egy nemet szakkorvos mondta h pubertasba megoldja maganak ne kinozzuk feleslegesen. Am feltepes 2 bör reteg szet tepeset jelenti ez a gombos modszer peddig alaszuras es felazitas szval ez is faj de ha nem akarod kinozni 9eves koratol megodja maganak fajdalom nelkül
3/13 anonim válasza:
Linkelem ha kell hiaba pontoztok le az igazat irom
5/13 anonim válasza:
Nekem ezzel a gombos szondával kanalazták ki 13 évesen (!).
Előtte párszor felrántottak de vissza tapadtam mindig.
Össze sem lehet hasonlítani mennyivel kíméletesebb ez.
6/13 anonim válasza:
Ha egyszer fel van húzva ,akkor azt naponta ismételni kell,mert a bőr hajlamos a vissza tapadásra .
7/13 anonim válasza:
Szerintem úgy is fáj mindegy hogyan
8/13 anonim válasza:
Szondával valamivel tényleg jobb, úgy voltam én is mint az #5
9/13 A kérdező kommentje:
Akkor inkább azt választom
2021. nov. 30. 17:04
10/13 anonim válasza:
vagy vársz h megoldja maganak es nem okozol neki traumat es hatalmas fájdalmat de ha midenkep beavatkozas inkabb ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!