Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 21 éves lány vagyok. Semmi...

21 éves lány vagyok. Semmi mellem. Szó szerint kisfiú testem van . 50 kilo vagyok nem vagyok túl kövér. 65A-s melltartot hordok, azt is csak akkor ha megyek valahova itthol csak sport melltarto. De meg a 65A s is nagy rám. .?

Figyelt kérdés
Valaki valami tanács? Plasztikai műtétet nem igazán szeretnék. Nekem már egy kis változás növekedés is megfelelne. Értelmes válaszokat várok.. nem a férfiak miatt szeretnék változni. Hanem magam miatt. Egyszerűen ha bele nézek a tükörbe hanyingerem van magamtól. Legelső gondolatom hogy szeretnék meghalni.. gondoltam arra is hogy feljeresek valami szakembert kifejezettem erre szakosodottat .. valaki valami tanács.. csak egy kis nőieséget szeretnék. Igy gyülölöm magam.
2022. febr. 4. 01:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmitől nem fog csak a melled megnőni. Ha hízol, megy majd a melledre is.
2022. febr. 4. 01:50
 2/14 anonim ***** válasza:
85%

A magasságodat se írtad le. Az pedig lényeges.

Mármint ha egy nőn van mondjuk egészséges testsúlyon kívül 5-10kg "felesleg",az még vonzó.

Eloszlástól is függ,de attól függetlenül az extra kilók nem tesznek csúnyává,ha jó a forma.

Még van esélyed.

Gondolj bele,hogy mi férfiak mit érzünk,mikor az egyetlen olyan dolgunk nem 2 méteres,ami a legfontosabb,más nincs is nagyon... :D

2022. febr. 4. 02:01
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
65 cm-es háttal borzasztóan vékony lehetsz 50kg-val, gondolom 170cm fölött vagy. Híznod kellene.
2022. febr. 4. 02:43
 4/14 anonim válasza:
65%

"50 kilo vagyok nem vagyok túl kövér."

Konkrétan egy csontkollekció vagy, nem pedig "nem túl kövér".

Csontiknak pedig nincs melle, egyáltalán min csodálkozol? Pfff....

2022. febr. 4. 02:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

2.-es vagyok!

Kedves 4-es!

A magasság elég fontos dolog,nem mindegy,hogy 160 centi magas valaki,és 90 kg,vagy 190 centi magas valaki,és 60kg.

Undorító vagy! És mi van akkor,ha egészségügyi okok állnak amögött,hogy most jelenleg ilyen a súlya?

Vagy mi van akkor,ha nincs egészséges testképe,vagy valami?

Persze,hogy megoldható minden,de gondolom amíg te beteg voltál valaha otthon,akkor nem köpködtek rád a szüleid,hogy veszett vagy és habzik a szád...

2022. febr. 4. 02:50
 6/14 anonim válasza:
75%
Hormon probléma is lehett...
2022. febr. 4. 03:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg hízni, ha nem megy, akkor menj el orvoshoz. Én is vékony alkat vagyok, de ha hízok, akkor megy a mellemre is.

Amúgy én 50 kg vagyok a 170 centihez, de nem vagyok csontkollekció, nem lóg ki a bordám, van combom, és kifejtetten széles csípőm van, szóval szerintem emiatt nem lesz valaki nőietlen.

Amúgy az átlagnál kicsit teltebb nőknek is beszólnak, szóval ezzel nem kell foglalkozni, van akinek nem tetszik, de ennyi, ez nézőpont kérdése.

És én kifejezetten szeretek enni, szóval ez nem ezen múlik. Ilyen a genetikám.

2022. febr. 4. 10:44
 8/14 Metionin ***** válasza:
100%
Hagyd el azt a melltartót is, elég a sport vagy a top. Ennyi tanácsom van, ugyanekkora paraméterekkel élek, soha senkinek nem volt még gondja a melleimmel (vagy a hiányukkal). Valamennyit emel a mellizomra edzés, de itt csak az elfogadás segít ha nem akarsz plasztikát. Nőies meg annyi mindentől lehetsz, nem kizárólagos feltétel a mell.
2022. febr. 4. 17:22
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kedves 4.válaszoló...nem vagyok egyébkén csont kollekció.... Már ha ilyen kedvesen fogalmaztál. 158 centi vagyok... 50 kilo.. én ugy gondolom vannak ettől vészesen "csontibbak " is...,
2022. febr. 4. 21:25
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs veled baj. Van ez a “petit(e)” típusú nőideál, ami most bár nincsen túlhype-olva, de mondjuk 15-20 éve mindenki ilyen akart lenni, mint te. Gondolj csak Twiggy-re mondjuk, vagy Jane Birkin-re. Senkinek nem az jut róluk az eszébe, hogy “jaj de riasztó ez a csontkollekció”.
2022. febr. 6. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!