Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a magas,...

Mi a véleményetek a magas, vékony lányokról?

Figyelt kérdés
Főként férfiak véleménye érdekelne, hogy egy (elvileg) szép arcú, magas, vékony nő milyen benyomást kelt bennetek?
2022. febr. 2. 18:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%

Van amelyiknek jó alakja van, és van amelyiknek nem.

Most mit szeretnél, hogy egy ilyen leírás alapján veregessünk vállon? Ennyire nincs önbizalom?

Nem minden magas vékony csajnak van automatikusan jó alakja, ebben szerintem egyet értünk. Különben nem lennének ilyen kérdések, sőt nem létezne modell szakma abban a formában mint ahogy létezik..

Pont úgy ahogy nem minden telt csajnak van plus size modell alkata.

🤷‍♂️

2022. febr. 2. 20:29
 12/16 anonim ***** válasza:
88%
Nekem az alacsonyak jonnek be, de a magasak is elkelnek 😀
2022. febr. 3. 11:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
bár mindenféle magasságban és jó néhány súlycsoportban találni jó alakú nőket, a magas vékony nőket találom a legnagyobb arányban vonzónak
2022. febr. 3. 12:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem magas lányok inkàbb vékonyan néznek ki jól,az alacsonyak szerintem nézhetnek ki jól egy kis túlsúllyal is
2022. febr. 3. 14:44
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, egyetértek, magam is voltam már 80 kg (a 180 centimhez 😂 ), azokat a képeket nem szívesen nézem vissza 😀
2022. febr. 3. 15:21
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 182 cm vagyok, még 1-2 centi pluszban belefér, de utána már negatívum. Ezzel azért gond nem szokott lenni. A vékonyság pedig nálam hatalmas pozitívum. A magasabb lányok is jobban tetszenek, ez a kettő pedig nálam nyerő kombináció, főleg szép arccal párosulva. De nyilván mint minden, ez is ízlés kérdése. Sokan szeretik akár a telt, alacsony lányokat, nekik jó eséllyel nem fogsz bejönni.
2022. febr. 6. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!