Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a magas,...

Mi a véleményetek a magas, vékony lányokról?

Figyelt kérdés
Főként férfiak véleménye érdekelne, hogy egy (elvileg) szép arcú, magas, vékony nő milyen benyomást kelt bennetek?
2022. febr. 2. 18:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
61%
Sokan szeretik a gazella alakú nőket. Nekem a magasság olyan téren mindegy, hogy 160-180 között okés, viszont a formás csajok jönnek be. Nem is a mell a lényeg, hanem a popsi és a comb. Amúgy ha vékony, de szép az arca és értelmes a csaj, meg passzolunk, akkor nem lenne gond. Max elvinném a terembe őt is, aztán együtt guggolnánk. :D
2022. febr. 2. 18:32
 2/16 Noren1989 ***** válasza:
70%

Erősen megjelenésfüggő. Ha egyszerűbb ruhàkban van, akkor szivesebben megnézem.

Ha màrkàs,villantósokban, megfordul a fejemben, h modell-e, vagy egy gazdag apuka lyeànya.

2022. febr. 2. 18:38
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
Nekem tetszenek. Felnézek rájuk.
2022. febr. 2. 18:42
 4/16 anonim válasza:
38%
Számomra sokkal vonzóbbak, mint az alacsonyabb társaik. És kedvesebbek is.
2022. febr. 2. 18:49
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Korábban nem igazán tudtam ezzel mit kezdeni, nyilván tudom, nem az a lényeg, hogy mások mit gondolnak...
2022. febr. 2. 18:53
 6/16 anonim ***** válasza:
46%

Az arányok is számítanak, tartás, meg az összhatás.

Lehet valaki magas vékonyan is lapos fenekű, renyhe tartású, csontos térdű botsáska...

2022. febr. 2. 18:55
 7/16 anonim ***** válasza:
22%
NAGYszerű.
2022. febr. 2. 19:04
 8/16 anonim ***** válasza:
14%

Nekem tetszenek. Ha van kedved akkor írhatsz és beszélgethetünk.

(+pont ha nem nagyon hosszú a haja mert az szerintem csak "nyújtja")

2022. febr. 2. 19:27
 9/16 anonim ***** válasza:
76%

Átlag magas, nem annyira vékony nőként én féltékeny vagyok az alakjukra, én is ilyet szerettem volna mindig, gyakran kell győzködni magam, hogy jó vagyok így is, ahogy vagyok, 20 évesen már nem fogok 10 centit nőni, ha eddig combra híztam, valószínű nem lesznek vékony lábaim.

Persze nem tojok magasról a testemre, szoktam mozogni, nem eszek annyira sokat, de meg nem szakadok egy olyan alakért, ami több, mint valószínű, hogy nem lehet az enyém.

2022. febr. 2. 19:34
 10/16 anonim ***** válasza:
51%
+1 a magasakra. Nem amiatt, mert én is az vagyok, de sok jó emlékem van róluk.😅
2022. febr. 2. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!