Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek a nagyon vékony lányokról? 16/L
Figyelt kérdés
177 cm magas vagyok, és alig több mint 50 kg, nincs nagy mellem, se fenekem, és nem is vagyok valami szép.
Sokan mondják, hogy nem vagyok túl nőies külső alapján.
2016. szept. 14. 18:23
1/10 anonim válasza:
Nem baj, nekem tetszenél szerintem. Hol tali?
2/10 anonim válasza:
Nincs bajom a vékony lányokkal 😊
3/10 anonim válasza:
hat en az arany középút híve vagyok :D de míg egy kövér lánnyal sose egy vékony lánnyal bármikor randiznek :D
4/10 anonim válasza:
Semmi bajom velük, számomra simán lehetnek vonzóak.
egy 17 éves, nagyon vékony fiú
5/10 anonim válasza:
Teljesen rendben van, amíg nem veszélyezteted az egészséged és jól érzed magad nincs probléma. A külső pedig nem minden :)
6/10 anonim válasza:
Hát ha arányosan akkor semmi probléma ha nagyon csontos kissé zavar. De ha tetszik saját magának akkor nekem is. Bár félő h összetörne melettem :( egy magas bár megtermet fiucska.
8/10 anonim válasza:
Nehéz így látatlanba megmondani, de nekem nincs vele semmi problémám, tetszik. Egyébként pedig alapból a vékony / nagyon vékony alak tetszik
9/10 anonim válasza:
50 kg alá ne menj, afölött az okés. Én az ilyen vékony lányokat is szeretem. ^^ A mell- és fenékméret pont nem érdekel.
20/F 179 cm, 54 kg
10/10 Firedoom válasza:
Szerintem ez a leheto legjobb kombinacio!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!