Hol lehet kapni betétet a sportmelltartóba?
Vannak sportmelltartóim amiket a benne lévő szivaccsal vettem. Tehát a szivacs járt a melltartóhoz. Viszont ezek ugye úgy néznek ki hogy egy vékony szivacs és be van borítva anyaggal. Egy pár mosás után ez az anyag elkezd leválni a szivacsról. Vissza nem tudom varrni mert felgyűrődik a széle a szivacs pedig így könnyen szakad és elcsúszik a melltartóban. Szivacs nélkül nem szeretném hordani mert túl vékony ezért átlátszik.
Hol lehet ilyen szivacs vagy más anyagokból készült betéteket venni? Más anyagokból jobb lenne mert ugyebár a szivacs nem annyira tartós. Nem olyan betétet szeretnék ami nagyobbítja a mellet vagy formálja. Olyat ami eltakarja a mellbimbót hogy ne látszódjon át a ruhán.
Köszönöm a válaszokat.:)
Nekem is ez történik azokkal a háromszög alakú szivacsokkal, de a vékony külső borítás nélkül is tökéletesen lehet használni, már nem is tudom mikor lejött róla, de még mindig használom.
Ennél jobb megoldást nem találtam, mert nem is mindegyik ilyen betét ugyanakkora, vagy ugyanolyan formájú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!