Miért zavarnak a sportmelltartós lányok?
Figyelt kérdés
Kondiban én nem szoktam sportfelső nélkül edzeni, pedig vékony sportos alkat vagyok. De akkor miért zavarnak azok, aki melltartóban vannak ott? L2019. márc. 28. 18:47
1/10 anonim válasza:
Féltékeny vagy, hogy megnézik őket, mert így feltűnőbbek?
2/10 anonim válasza:
Ismerned kéne magadat annyira, hogy ilyenekre simán tudd a választ.
3/10 anonim válasza:
Mert őket nézik meg a férfiak és nem Téged. Szerintem dobd le Te is a trikót és élvezd.
4/10 anonim válasza:
mert ahelyett hogy edzenél, a többieket kukkolod?
5/10 anonim válasza:
szerintem is gáz. magamutogatás. és sokszor azok a lányok vannak melltartóban akik inkább ne mutogatnák magukat.
6/10 anonim válasza:
Akin derékon felül csak egy sportmelltartó van és úgy eddz mondjuk konditeremben,ahol mindenféle gépet l, eszközt használ,leül rájuk,hozzáér,na az bolond:). Mindenki izzad,nem tul higiénikus mundjuk a derék/hát tájékon puszta bőrrel hozzáérni az izzadt és kórokozókkal teli műbör felületekhez,hacsak nem egy jó kis bőrfertőzés a célja. Más dolog,ha mondjuk egy spinning edzéshez,vagy jógához vagy valamilyen tornához veszi fel,bár szrintem egy edzőfelső hasznosabb akkor is,de a leggázabb az a konditermi edzésnél. És igen,magamutogatás semmi más,es baromira nem higiénikus,meg ha jo is a látvány a tobbi férfinek.
7/10 anonim válasza:
Mert a férfiak sem sport fecskében edzenek félmeztelenül.
Meg kéne adni másoknak a tiszteletet ha közös helyen vagyunk, ez olyan mint a strandon a tanga viselete.
F/42
8/10 anonim válasza:
Érdekes,hogy aki normális válaszokat adott,az mind le lett pontozva. Köztük én is. Szánalom vagy kedves lepontozó!:)
9/10 anonim válasza:
8.
Miért zavar az téged? Versenyzel? Esetleg jár egy görögországi út annak aki hamarabb eléri a 100%-ot?
10/10 anonim válasza:
Túl sokat foglalkozol másokkal. Engem az se érdekelne ha tiroli gatyában kondiznának mert nem gondolom hogy ez valami számomra sértőt jelképezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!