Ha a csajok edzhetnek felül csak sportmelltartóban, akkor a férfiak miért nem űzhetik felül semmiben, vagy?
egy olyan trikóban, ami lazább, oldalt kivágott? (jó a félpucéran edzés konditeremben nem illik, ilyeneket nem is szoktam látni, de értitek :D)
Tegnapelőtt az egyik személyi edző megjegyezte, hogy legközelebb vegyek fel egy olyan pólót, ami zártabb. Én visszakérdeztem, hogy akkor a pinatárogatónál lévő két csajra miért nem szól, hogy húzzanak magukra pólót? "az más" - de miben másabb?
Semmiben nem másabb, jogos.
Az edző nem esetleg más ok miatt jegyezte ezt meg Neked?
:D :D :D
Amúgy én pont leszrom, ha férfi v nő félmeztelenül/sportmelltartóban edz... most komolyan, kit érdekel?? törődj a saját edzéseddel inkább.
7-8!
Pont hogy azért lázadok mert diszkrimináció van!
A tinilányok ellen akik azt hiszik nekik lehet mutogatni magukat és az edző ellen mert én foglalkoznék a saját edzésemmel ha nem csak nekem ugatnának be a hiányos öltözetemért.
A kérdezőt is pont ez zavarja.
Egyéni vélemény: ha az adott személy felsőteste nem érintkezik az edzés során semmilyen eszközzel (nem fekszik le, dől neki semminek), akkor oké, hogy sportmelltartóban/lazább felsőben van. Higiénia. Senki nem akar olyan padra feküdni, amin ott csorog valaki más izzadsága.
A sportmelltartó nem ekvivalens a félmeztelenséggel.
A túl laza felső pedig akár balesetveszélyes is lehet (beleakad a kezed, vagy valamelyik alkatrész).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!