Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan lány aki télen nem...

Van olyan lány aki télen nem szőrteleníti a lábát?

Figyelt kérdés
Otthon nem takargatjátok?

2022. jan. 30. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
én télen általában ritkán szőrtelenítem előfordul de nem tartom olyan fontosnak mint nyáron.
2022. jan. 30. 12:47
 2/8 Metionin ***** válasza:
79%
Én télen csak havonta szőrtelenítem, akkor is csak azért, mert átbújik a harisnyán. Amúgy mondhatni takarva van, mert otthon hosszú leggingsben vagyok.
2022. jan. 30. 13:31
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Én évszaktól függetlenül szoktam.
2022. jan. 30. 13:36
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

🙋🏽‍♀️

Szintén kb. havi 1x

2022. jan. 30. 14:11
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
Amikor nem volt párom, akkor télen én is csak ritkábban szőrtelenítettem a lábam, de így, hogy most kapcsolatban vagyok így nem térnek el a szőrtelenítési szokások a nyári időszaktól.
2022. jan. 30. 15:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Jelen. Télen egyáltalán nem szőrtelenítek (kivéve, ha esetleg alkalmi ruhát kell felvennem, és szoknyát választok). Otthon sem “takargatom”, bár télen általában hosszú nadrágban vagyok otthon is, mert hűvös van.
2022. jan. 30. 17:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én se szoktam télen, sőt, kb semmikor amikor már hosszúnadrágos idő van odakint.
2022. jan. 30. 19:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sem,már nagyon szőrös,de itthon nem szégyellem
2022. febr. 4. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!