Tetszik valakinek, ha egy lány/nő szőrős akármennyire is?
Figyelt kérdés
Akkor is ha borostyás marad a test?2020. okt. 14. 20:32
3/15 anonim válasza:
Igen,van akinek tetszik,mondom ezt szőrösebb típusú lányként. Nekem is többnyire borostás a lábam,combom,karom,hasam,stb,bár ilyenkor már rendesen szőrös,de nem volt még ebből probléma.L.
4/15 anonim válasza:
Van ilyen. De azért attól is függ hogy mennyire.
5/15 anonim válasza:
Így van ahogy a 4 es mondja. Ha csak egy picit, vagy esetleg van egy kis borosta itt ott amott, akkor az még izgató is tud lenni kicsit.
A lányok hónalja pl nagyon izgató nekem, ha nem teljesen csupasz, hanem picit borostás, olyan jó pár napos.
6/15 anonim válasza:
A többséget totálisan hidegen hagyja.
Nyilván van akinek kizáró ok, van akinek pont hogy izgató, de a többséget tényleg nem érdekli. Totál mindegy nekik, hogy hogyan hordod. Téged szeretnek nem a szőrös-bőröd.
8/15 anonim válasza:
Pfújj.
Nekem a nők tetszenek nem a jetik.
Mellesleg eléggé homárkás.
F.
9/15 anonim válasza:
Igen, bár szerintem jobb a természetes, mint a borostás.
10/15 anonim válasza:
Kérdező!
Van olyan aki borostás.
Olyan növényről is hallottam, hogy borostyán.
Na de milyen az aki borostyás? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!