LÁNYOKTÓL szeretnék segítséget/tanácsot kérni. Szőrtelenítéssel kapcsolatban, mit ajánlanátok? Az adott testrészeimet mivel érdemes szőrteleníteni, kiütések/szőrbenővés nélkül?
Én mindenemet borotvával oldom meg, kivéve a bajszom, azt gyantázom. A karomat nem szőrtelenítem sehogy. De mindenkinek más válik be, pl. anyám amikor 11-12 éves voltam, az epilátort erőltette rám, hát egy életre megutáltam.
A kiütések, szőrbenövések nagyon sok dologtól függenek, pl. mennyire érzékeny a bőröd, milyen gyakran szőrtelenítesz, mennyire sietsz, stb. Nekem ilyennel nem volt bajom, pedig sokszor csak simán vízben szőrtelenítettem, hab nélkül.
Szóval ki kell tapasztalni, erre nincs jó válasz.
A kanegereknek meg üzenem, hogy a nemi szervemről szóló privátokra nen vagyok hajlandó válaszolni, rosszabb esetben meg küldök valami bődületes f@szságot, amivel nem lesztek előrébb, sőt.
Én a bajszomat szoktam csupán borotválni. Minden mást csak ha SOS. A hónaljamat gyantáztatom, lábamat epilálom általában. Hónaljra nem jött be az epillátor, mert van, ha nem figyelek, becsípi. Intim tájékkal még kísérletezek. Te is nyugodtan, csak ne epiláld. Nagyon veszélyes lenne
20l
IPL és borotva. Nekem nagyon bevált, vastag fekete szőröm volt, teljesen kiritkult tőle.
/a borotvától nem fog megerősödni, csak szúrós lesz másnap/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!