Igen, ėn erösitės gyanànt hasznàlom meg mėg szemöldökre ės ajakàpolãsra is tökėletes, emelett ricinus olaj is, de a vezelin kėnyelmesebb fel kenni.
2022. jan. 24. 21:59
2/9 anonim válasza:
Bocs, hogy belekérdezek, de egyrészt hogy viszitek fel a szempillára a vazelin vagy a ricinust, másrészt olivaolaj is jó lenne?
2022. jan. 24. 22:22
3/9 anonim válasza:
Én a ricinus olajról hallottam ugyanezt.
Bár én a modell motorjaim kenésére használom..
F.
2022. jan. 25. 09:50
4/9 anonim válasza:
Nem, csak csuszpánszos leszel tőle.
Szőrnövekedést max hormonálisan lehet, de az se a szempilládra megy.
2022. jan. 25. 10:10
5/9 anonim válasza:
Olyan jó, hogy olyanok pofáznak bele, akik nem értenek hozzá. 🤦♀️
Én eddig csak ricinus olajat használtam, de az nagyon szépen rendbe tette a szempilláim. Az persze igaz, hogy nem fognak nagyobbra nőni, mint amekkorára amúgy tudnának, tehát csodákat nem kell tőle várni - de nekem pl. a rendszeres spirálozástól jócskán letöredeztek, elvékonyodtak, kiszáradtak a pilláim, és a ricinus olajtól újra egészséges állapotba kerültek, megerősödtek, megnőttek.
2022. jan. 25. 15:01
6/9 anonim válasza:
5-ös: akkor töled is megkérdezem, hogy teszed rá a szempillákra az olajat?
2022. jan. 25. 15:05
7/9 anonim válasza:
#6 Egy régi szempillaspirál keféjét letisztítottam, azzal szoktam felvinni az olajat.
2022. jan. 25. 17:59
8/9 anonim válasza:
Nagyon köszönöm, erre nem gondoltam - a legtöbbször a legegyszerübb ötlet nem jut az ember eszébe.
Nem érzed utána ragacsosnak a szempillákat?
2022. jan. 25. 18:52
9/9 anonim válasza:
Vannak szemoldok fesuk amik spiral kefere hasonlitanak azzal viszem fel mint egy szempilla spiralt rajta hagyom 2-3oraig majd lemosom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!