Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megtudni ,hogy...

Hogyan lehet megtudni ,hogy valakinek 2 soros a szempillája?

Figyelt kérdés

Szerintem nekem 2 soros ,és a mai napig azt hittem mindenkinek.

Ma olvastam hogy ez különleges és ritka én meg ha valaha hozzáérek a szememhez mert pl. Valami van benne mindig is dús szempillát éreztem .

De most elbizonytalanodtam ,sose mondta neki hogy ritka vagy fura a szempillám..orvosok,barátok,senki..

Pedig érzek a "felsò szempilla" alatt egy alsót is..

#2 Soros szempilla
2021. szept. 13. 20:28
 1/3 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem mert nem tudom milyen akkor ez meg az a szempilla ehheez nem értek :D
2021. szept. 13. 20:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Éppen , hogy az a ritka ha valakinek egy soros a szempillája .
2021. szept. 13. 22:53
 3/3 anonim ***** válasza:
48%

Ne úgy képzeld, hogy szép szabályos libasorban vannak a pillák normál esetben. Egymás mellett szorosan, de kissé szabálytalanul vannak.

A distichiasisnál ettől teljesen különállva, pl. egész a szemgolyó melletti részen (vagy néha a szemhéjon) nőnek szálak vagy teljes sorok.

Kb. így képzeld:

[link]

A szemhéj szélén növő szálak kiválóan irritálják a szemet amúgy, nekem van néhány, állandóan befordulnak. Az egyik szemem sarkában pedig teljesen más szögben és görbülettel nőtt pár szál, ami miatt keresztbe-kasul áll. Spirálozni rémálom, műszempillát nem lehet ráépíteni. 😀

Az nagyon ritka, hogy valakinek teljes két sor pillája legyen mint Liz Taylornak, szépen álljon és problémát se okozzon, ha ilyen vagy, nagy mázlid van. 😀

2021. szept. 15. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!