Szempilla-pótlás?

Figyelt kérdés

ha mossátok a szemeteket v. sminkeltek, nektek van, h. kihullik pár szempillátok?

nekem most fáj a szemem és borogatom, és az alsó szempillák közül kettő, amik legközelebb vannak a szemgolyóhoz meggyengültek

ezen bőgtem

mi van, ha kihullnak?

amúgy szép szempilláim vannak, sosem viszek fel rájuk festéket, h. kiméljem, és szemmosásnál is félek

műszempillán kívül milyen lehetőség van, ha ez a kettő kihullik?

2022. jan. 19. 12:04
 1/5 anonim ***** válasza:
A szempillánk is cserélődik mint bármilyen más szőr .
2022. jan. 19. 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Az a normális ha hullik a szempilla
2022. jan. 19. 14:25
 3/5 A kérdező kommentje:

2

butus

2022. jan. 25. 12:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Engem nevezel butának mikor te nem vagy vele tisztaban hogy a szempilla is ugyanúgy hullik mint például a haj?:D
2022. jan. 25. 12:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez most komoly? Nyugi, nem fog az összes szempillád kihullani egyszerre. Ha tudnám, hogy hány szempillámat dörzsöltem már le a szemhéjamról, mégsem tűnt soha úgy, hogy hiányozna belőle, jó lenne. Vagy te láttál már olyan embert, akinek hiányos lett volna a szempillája?
2022. febr. 4. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!