Nejlon haristyát fiúk vehetnek fel nadrág alá? Nem látszana, hogy rajtam van.
"Nyáron sokmindent lehet látni, például férfiakat is akik szűk futó nadrágban edzenek, ami nejlonból készül, és csak kicsivel vastagabb a nejlon harisnyánál , illetve nincs lábfeje."
Komolyan, most te egy edzéshez használatos szettet hozol fel példának ide?
A legtöbb ma használatos ruha mind NEJLON-ból készül, poliészter. Ezzel nem mondtál semmi meglepőt. És azért készítenek műanyagból ruhákat, mert sokkal olcsóbb, mint pl. a pamut..
És még mindig azon vagy kiakadva, hogy kb alig 110 éve hordanak nők nadrágot, és ez akkora bűn?
Azt hiszem, te kevered még mindig a szezont a fazonnal. Annak idején a férfiak nem női harisnyát hordtak, amikor hordtak harisnyát. De ti női harisnyára vagytok ráizgulva. Tőled olvasom először, hogy "Mint ahogyan gyártanak 1996-óta férfi nejlon harisnyát is"
Tudod mit, a cirkuszba is kellenek majmok, ti pedig oda valók vagytok. Hordjátok, szüleitek biztos "iszonyatosan büszkék" rátok.
21.
Látom megfogtalak a példáimmal.
Értelmes válasszal nem tudsz szolgálni, csak az én kommentjeimet bemásolni, majd újra leírni a te szavaiddal. :)))
És íne:
Mert látom még mindég nem jutott el a gyenge képességű agyadig, hogy VAN! Férfi nejlon harisnya, csak úgy mint női nadrág.
Tehát, akkor most szerinted még mindég CSAK női harisnyák léteznek??
23.
Ne menjünk messzire, Lengyelországban, Angliában, Németországban, Hollandiában, és végül a jenkiknél is lehet kapni, rendelni férfi nejlon harisnyát.
Ők fejlettebb országok, náluk nem primitív a felfogás.
Náluk uni a nejlon harisnya, mi ezért is tartunk ott ahol, mert begyöpösödöttek az emberek.
A felsorolt országok mindegyikében tartózkodtam egy keveset, és bizony térdgatyás harisnyás pasikat láttam nem egyet.
Arról én nem tehetek, hogy a magyar pasik gyáva nyúlak és emellett még hiúk is.
Megkérdezhetem, hogy te életedben próbáltál már a jéger meg a mindenféle dekatlonos szhar mellet nejlon harisnyát?
A nők nem csak heccből hordják, hanem a kényelem és a komfort miatt.
A hiú FÉRFIAKNAK meg meghagyják a kényelmetlen szharokat.
Vagy te tudsz olyan nőről aki nadrág alatt jégert vagy aláöltözőt visel?
És én lennék közröhej tárgya? Szerintem nem az én szegénységi bizonyítványom a mások tudatlansága…
"A nők nem csak heccből hordják, hanem a kényelem és a komfort miatt."
Én akárhányszor veszek fel nadrág alá, vagy pamut, vagy nejlon harisnyát, egy idő után mindig viszket valahol a lábam és nem a kényelem és a komfort miatt hordom, hanem mert pl. télen k..rva hideg van, és a farmernadrágok manapság nagyon vékony anyagúak és fázom.
Nekem a harisnya egyáltalán nem kényelmi szempont, anélkül sokkal jobban érzem magam, viszont a hideg időszakokban kénytelen vagyok azt felvenni. Sőt, a nejlonharisnyával csak a baj van, mert ügyelni kell rá, nehogy kiszakadjon.
"Ők fejlettebb országok, náluk nem primitív a felfogás.
Náluk uni a nejlon harisnya, mi ezért is tartunk ott ahol, mert begyöpösödöttek az emberek.
A felsorolt országok mindegyikében tartózkodtam egy keveset, és bizony térdgatyás harisnyás pasikat láttam nem egyet."
Aham, szóval, ha egyes országokban elfogadott a kútba ugrás, akkor az lenne a normális? Ma, is tanultam valamit.
Egy férfi nem lesz gyáva, se hiú attól, hogy nem vesz fel nejlon harisnyát.
Apukáddal milyen a viszonyod? Hogyan képzeled el az ideális férfi képet?
25!
Ti nők sem vagytok egyformák, neked lehet nem komfortos.
De tudnám ajánlani a jégert vagy a dekatlonos aláöltözőt…
Tudod sokmindent átvesznek az országok egymástól, nem a kútba ugrást, hanem más egyebet.
Tudod, van ez az unió, ami közösséget jelent “határok” nélkül.
Persze, nem lesz gyáva egy férfi mert bizonyos ruhákat nem vesz fel, de a megnyílvánulásaikból a rettegés jön le számomra. Nekem nem gond semmilyen ruha viselése.
Bármi van rajtam, attól még férfi maradok.
Köszönöm a kérdésedet, apukámmal így 45 évesen jó a viszonyom, mindketten testépítünk, én 25 éve kábé.
Viszont ha már én válaszoltam a kérdésedre, cserébe megtennéd, hogy véleményt alkotsz a linkemben szereplő kérdezőről, illetve a 7-es versenyzőről?!
Mert én csupán egy ártatlan harisnyát viselek, és úgy vagyok titulálva mint egy rabló gyilkos, viszont a linkben szereplő kérdező és a hetes kommentelő aki csupa férfi ruhát visel, róluk furamód még egy árva vélemény sem íródott..
26.
Bármennyire is furcsa nem vagyunk egyformák.
Te nem szereted viselni én igen.
Kérlek ne magadból indulj ki, én a komfortérzet miatt használom, és igen nap mint nap, munkába, itthon kutya sétáltatáshoz, bevásárláshoz a közeli Aldiban.
És! Rövidnadrággal. Nem dugdosva itthon.
28.
A kommented egyértelműen megmutatja, hogy csak az zavar ha a férfiak mennek szembe az általad reklámozott társadalmi beilleszkedéssel.
Mivel a nők férfi ruha viselése továbbra sem zavar.
De tudod mikor fog?
Ha a fentebb érvelt példánál, a parkban ha nézegetem az embereket, és látom ,hogy sok nő férfi ruhában járkál akkor majd lehet pánikolni, hogy jesszus fhasza, női ruha van rajtam is!
És miért! Mert nők viselik. Ha ebből a primitív érvből indulunk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!