Nejlon haristyát fiúk vehetnek fel nadrág alá? Nem látszana, hogy rajtam van.
Ééés megjött a 4-es, aki az ilyen kérdésekre szakosodott a ki nem hagyhatatlan 2-el a homizós kisfiúval.
Kérdező!
A küllőhibásokkal ne törődj, nekik belinkelek egy kérdést amihez nem fűztek kommentet, mert ott egy nő szeretne férfi kabátot felvenni , amit mindenki lát, nem úgy mint a harit nadrág alatt, de mint tudjuk ők csak a pasikat utálják a nőknél nem számít a homi öltözet.
Íme:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
A 7-es versenyző komplett férfi ruhákba tolja, de gondolom az sem baj…
Viszont a kérdéshez vissza kanyarodva, szerinted egy harisnyát mint kiegészítőt miért kéne dugdosni??
Tiltva van?
A nők is azért viselik mert kényelmes, nekünk férfiként nem jár a kényelem?
A nők sem holmi aláöltözőt meg nagy papis jéger alsót vesznek nadrág alá ahol úgy sem látszik, hanem kényelmesebbet.
És itt a nem látszikon van a hangsúly, de mégis a harisnyánál döntenek.
Tovább menve, sokan nem tájékozódnak és nem tudják, hogy már régóta gyártanak férfi nejlon harisnyát is.
Tehát nem értem mit kéne takargatni?
A lengyelek már túlléptek a konzervatív kommunista szürke gondolkodás mellett, itt azért még ezeknek a régi kommunisták gyerekei , unokái fellelhetőek a válaszaikból…
"ki nem hagyhatatlan 2-el a homizós kisfiúval"
Te biztosan attól érzed magad nagyfiúnak,mert fel mered venni a nejlon harisnyát. :))) Az emberek 99% ának azért erről egészen más a véleménye. Ja,te ezt lesz@rod,mert kemény vagy.
6!
Szó szerint jól írtad.
Én mindég utáltam a gyáva szhar embereket. Nem én félek a harisnyától.
Sosem dugdostam a ruháimat mint az itt szereplők kisfiúk akik nem mernek egy olyan ruhát felvenni amit nőkön többszőr látni, de mégis ők a kenény férfiak, én meg a homár.
De akkor a nadrágtól is rettegjetek mert azt viselik a nők!
A harisnya meg mitől női ruhadarab, azt még mindég nem értem..
Jaj, ne, már megint te..🥴🤮 Veled folytattam múltkor egy "értelmes" beszélgetést pont erről. Na, azóta se változott semmi, te Drag Queen.
Attól női ruhadarab,hogy nők viselik,mit nem értesz ezen? Hol hordanak pasik nejlonharisnyát?
Vitázol itt a semmin,mindenféle linkeket küldözgetve.Kit érdekel? Számít a véleményed? Nem,ahogyan a miénk sem. Tudod mi számít? A társadalom,a normák,a viselkedés,hogy be tudj illeszkedni az emberi közösségbe. Márpedig a mai öltözködési norma szerint, a nejlonhari egy női ruhadarab. Nyáron kiülsz egy térre és számold a harisnyás nőket és pasikat. Nulla pasi,rengeteg nő,na ettől női! Ehhez nem sok ész kell...
8!
De látom nálad is partalan maradt a levelezésünk..
9!
Te megmaradtál a kommunizmusban!
2022 van barátom, változnak az idők szokások, na meg persze az országok is.
Ez az ország is veled és a társadalmával együtt van a béka segge alatt ami a fejlődést illeti.
Ne is nézd meg a linkemet, nevettesd ki magadat a tudatlanságoddal.
Én ha nem haragszol teszek a sötétség ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!