Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nejlon haristyát fiúk vehetnek...

Nejlon haristyát fiúk vehetnek fel nadrág alá? Nem látszana, hogy rajtam van.

Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 07:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Azert nekem biztos kiakadnanak a szememim es leesne az allam ha az egyik haverom a tesi ora elott igy oltozne at tornaruciba :)))
2022. jan. 20. 14:01
 12/29 anonim ***** válasza:

Ezért mondom, hogy a világ megérett a pusztulásra. Rengeteg a szellemileg beteg ember.

Bár párom mondta, hogy a Biblia is megírta, hogy a nők el fognak férfiasodni, a férfiak pedig el fognak nőiesedni. Tessék, be is igazolódott. Hímneműek női nejlonharisnyát hordanak. 😠

2022. jan. 20. 14:36
 13/29 anonim ***** válasza:
Bizony megérett a világ a pusztulásra, a linkemben is sok nő férfi ruhát visel bevallása szerint.
2022. jan. 20. 15:42
 14/29 anonim ***** válasza:

Kérdező, nekem hasonló fétisem van... gimis koromban kezdődött, az első barátnőmtől mindig este mentem haza és egy órát kellett várnom a buszra, télen, hóban, szélben... beadtam neki hogy mennyire fázik a lábam (ami igaz is volt, tényleg rohadtul fáztam mindig). De jégeralsót mindenféle rábeszélés ellenére nem voltam hajlandó hordani. Egyszer amikor tényleg hideg volt, azt mondta hogy vegyem fel legalább az egyik leggingsét, úgyse látja senki... persze kaptam az alkalmon.. utána egyre többször kértem el a leggingset, ez már ilyen kis szokásunkká vált, aztán idővel "viccből" a nőiesebb színes darabokat meg a latex hatásút néha. Jött a nyár és indokolatlanná vált a dolog, de egyik este megkérdeztem hogy a harisnyáját felvehetem-e? Hát nézett egy nagyot de odaadta az egyiket... ez a mi kis titkunk volt, hogy a harisnyáját hordom néha. 17 évesek voltunk, úgyhogy ő még minden ilyen hülyülésben benne volt. Egyszer rábeszélt hogy vegyek szoknyát és cipőt is, az vicces volt, de valahogy nem találtam olyan izgalmasnak, akkor rájöttem hogy nem crossdresser vagyok csak maga a harisnya izgat borzasztóan.

Azóta egyébként már nem trükközök össze vissza hanem beszereztem jópárat és felveszem ha kedvem van hozzá. Munkahelyre, nyilván farmer alá. Télen női harisnyát hordok jégeralsó helyett de ezt nem hiszem h bárki is észrevenné. A nejlonharisnya miatt már kerültem néha kínos helyzetbe, de azért egyik se volt annyira gáz.

2022. jan. 20. 15:57
 15/29 anonim ***** válasza:

14!

Az a baj hogy ez az ország tele van primitív emberekkel akik szerint beskatulyázva egyen cuccban kéne élnünk és a viselt ruha alapján ítélkeznek.

2022. jan. 20. 16:09
 16/29 anonim ***** válasza:

A magatokfajták azért érzik magatokat kirekesztve, mert egyszerűen képtelenek vagytok a társadalmi normáknak megfelelni, és emiatt, még ti merészelitek a társadalmat hibáztatni, még véletlenül se néznétek magatokba, hogy nem a társadalommal van a probléma, hanem veletek. Ha egyszerűen képtelenek vagytok beilleszkedni az adott társadalomba, akkor nem tartoztok közéjük. Akkor menjetek oda, ahol esetleg eltűrik ezeket a fajta deviáns viselkedéseket.

2022. jan. 20. 18:23
 17/29 anonim ***** válasza:

Én amúgy nem érzem magamat kirekesztve (14-es vagyok)

Megvan annak a varázsa is amikor csak te tudsz róla esetleg a barátnőd/feleséged és a ti kis titkotok. A kínos lelepleződések manapság már egyre ritkábbak, évről évre egyre elfogadottabb hogy egy férfi is megjelenhet női ruhában. Páran összenéznek, kuncognak aztán ennyi. Ha ténylegesen a nagy közönség előtt szeretném hordani, akkor kénytelen lennék szoknyát és magassarkút is venni hozzá, mert egyébként ugye nem túl stílusos viselet. Akkor viszont már full nőnek öltöznék, és lehet sokan rá se jönnének hogy nem vagyok az. De mint írtam, ez egyáltalán nem izgat, meg túl macerás is lenne.

2022. jan. 20. 18:45
 18/29 anonim ***** válasza:
#5 egyáltalán nem kényelmes a nylon harisnya. Mi se azért hordjuk, hanem mert ad egy pluszt a SZOKNYÁHOZ. Ha aláöltöző kell én se olyat veszek
2022. jan. 20. 20:57
 19/29 anonim ***** válasza:

"Te megmaradtál a kommunizmusban!"

Valahogy én nem látom az összefüggést a kommunizmus és a harisnya,mint női ruha között. "Változnak az idők" Valóban,de a harisnya attól még női ruha marad. Mint már írtam,ne itt harcolj,értelmetlenül,hanem nyáron figyeld az embereket és győzödj meg róla magad,egy pasit sem fogsz látni,aki nejlonharisnyában flangál az utcán. Vannak persze a fétisesek,melegek,transz akármicsodák,de az egy más kategória,viszont az utcán még ők sem viselik. Innentől minden vita értelmetlen.

2022. jan. 21. 05:49
 20/29 anonim ***** válasza:

16!

Én nem is akarok beilleszkedni egy vaskalapos rugalmatlan társadalomba.

Öntörvényű vagyok, egyedi ízlésekkel.

És csak ismételni tudom magam, nem csak én vagyok deviáns viselkedésű, csak hogy idézzelek, hanem a linkemben szereplő kérdező, és a 7-es válaszoló, akik meg férfi ruhát viselnek.

Csak mivel itt diszkrimináció uralkodik, a nőket nem sértegetik..

18.

Te csak egy vagy ezzel a véleményeddel, sok nőt ismerek akik nejlon harit viselnek a hideg miatt a nadrág alatt.

19.

Nyáron sokmindent lehet látni, például férfiakat is akik szűk futó nadrágban edzenek, ami nejlonból készül, és csak kicsivel vastagabb a nejlon harisnyánál , illetve nincs lábfeje.

És még látok nőket nadrágban is ami köztudottan férfi ruhadarab, ráadásul bővebb szárúban ami aztán tényleg férfias.

És most jön az hogy gyártanak női nadrágokat is, de vajon mitől lenne egy nadrág női?

Mint ahogyan gyártanak 1996-óta férfi nejlon harisnyát is, amire szintén kérdezhetnénk, hogy mitől férfi.

De! Az én véleményem szerint ha a nők mindkettőt hordják indokolva hogy hisz van közöttük női, akkor ezen alapon kiindulva én is így vélekedek.

2022. jan. 21. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!