Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen borotvát vegyek elsőnek?

Milyen borotvát vegyek elsőnek?

Figyelt kérdés

Igen,mint minden lány életében nekem is eljött az idő amikor elkezdett szőrösödni a lábam,karom,hónaljam.

Anyám nem az a típus akivel ilyesmiről lehet beszélni.

Megpróbálok odafigyelni a környezetvédelemre,így eldöntöttem hogy eldobható szóba sem jöhet.

Ez a két borotva jött velem szembe:

1. [link]

2. [link]

Igen,mint láthatjátok az árkülönbség szembetűnő.

Mint mondtam,a környezetvédelem számomra prioritás így fontos tényező hogy minél tovább használhassam a borotvát.

Az első olcsó,de nem feltétlen jó hiszen műanyagból van. Ez azért is hagy maga után némi kívánnivalót mert ha tönkremegy akkor a műanyag kevesebb eséllyel jut el az újrahasznosításig.

A második teljesen fém,de jóval drágább is. Kétségem nincs afelől hogy örökélet plusz két hétig tudom majd használni de ha mégis tönkremegy akkor az nem okoz akkora gondot. (Mivel a fém végtelenszer újrahasznosítható anyag)

Szóval szerintetek az olcsóbbat de gyatrábbat,vagy a drágább jót vegyem?

(Bocsánat ha valaki érdekesnek találja hogy 6000 Forinton rugózom,zsebpénzből gazdálkodom ezért nekem ez az összeg is számít)

2022. jan. 16. 20:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

[link]

[link]

Van itthon mindkettő, én a fiúsat jobban szeretem (mach3), sokkal könnyebb kimosni belőle a szőrt.

Bocs, de amiket linkeltél, azokat felejtsd el, gyakorlatilag használhatatlanok a női testen. Brutál irritálja a bőrt és garantáltan összevagdosod magad, főleg kezdetben. A környezet miatt ne aggódj, 20-25 alkalmat simán kibírnak ezek a sok pengések. Nem kell havonta tízesével venni.

Borotvahabot nem írtad, de az szerintem felesleges. Én dove tusfürdőt használok fürdés után/közben, teljesen jó borotválkozáshoz is.

Aloe vera krémet, teafa olajat tudom ajánlani borotválkozás után. Néha (1-2 hetente) kíméletesen radírozd le a bőröd, jót tesz szőrbenövés ellen.

2022. jan. 17. 20:05
 12/15 anonim ***** válasza:
53%

Akik azt írják, hogy megvágja majd magát vele, azok használtak már egyáltalán hasonlót??? :D

Acél biztonsági borotvát használok, sima 1 pengéset. SOHA nem vágtam meg magam vele, pedig nőként mindenemre azt használom, intim területekre is. Persze kellett 1-2 alkalom ami elég lassú volt mert még csak ismerkedtem a borotvával, de azóta problémamentes az egész.

Mivel nem szorulnak be a szőrszálak az n+1 db penge közé, sokkal gyorsabban és hatékonyabban lehet simára borotválni bármit.

Arra kell figyelni, hogy NE NYOMD RÁ soha a bőrödre.

2-3 használat után szoktam fertőtleníteni a pengét, meg az egész borotvát is. Konkrétan cserélnem kb. évente kell a pengét. Ennél "low waste"-ebb megoldás aligha van. Az ilyen cserélhetű fejű csodák szerintem undorítóak, nem lehet kitakarítani rendesen a pengék között, szóval vagy használatonként dobod ki a fejet, vagy kockáztatod a fertőzést.

Ha csak egyetlen "zero waste" terméket tarthatnék meg, a biztonsági borotvám lenne az.

2022. jan. 18. 13:24
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Valóban nehéz kimosni a 3 pengés borotva fejet, én is a kénytelen vagyok bevetni a melegvíz nevű titkos fegyvert.

Ülj le és örülj, hogy tudod használni azt a vackot, de mégis miből gondolod, hogy más is hajlandó szenvedni vele?

2022. jan. 18. 18:34
 14/15 anonim ***** válasza:

A melegvíz oldja a szőrszálaidat? Az valami ritka betegség lehet, keveseket érint szerintem.

Amúgy épp ez a lényeg, hogy nem kell "szenvedni" vele.

2022. jan. 19. 07:10
 15/15 anonim válasza:

Sziasztok!

Én vagyok a kérdező,csak másik fiókról. (Az előzőnek a felhasználónevét már vállalhatatlannak tartottam,szóval azért)

Végül a másodikra esett a választásom.

Itthon nem nagyon tudok ilyesmiről beszélni,szóval elmentem a DM-be egyedül. Teljesen féltem,azt hittem az alkalmazottak körberöhögnek majd.

Bementem,megtaláltam a borotvás,dezodoros,borotvahabos sort és megtaláltam. Volt valami ilyen lopásgátlós dolog azon az akasztón amin rajta voltak a dobozok. Kerestem egy eladót,és csak tátogtam a maszk alatt meg kérő szemekkel néztem rá. A eladónő elmosolyodott,és megkérdezte hogy borotvát szeretnék-e,mert akkor hozza a kulcsot. Én csak bólintottam ő meg kinyitotta,levett egyet,és odaadta meg mosolygott rám én teljesen zavarban voltam.

Na először is azt vettem észre,hogy ilyen tekerős a borotva tehát ha megcsavarod a nyelét akkor nyílik ki a teteje ahová a pengét lehet betenni. Emiatt azért aggódom mert szerintem könnyen elromolhat egy ilyesfajta szerkezet.

Borotvahabot nem vettem,tusfürdővel és szappannal csináltam. A lábamon megvágtam magam közepesen erősen. A kezemet annyira hogy erőteljesen vérzett percekig. A szeméremdombomon sehol nem ejtettem sérülést.

Végülis sikeresen zárom a napot:D Bár azt meg kell hagyni hogy emiatt a csavarós technika miatt még mindíg félek hogy hamar elromolhat.

2022. jan. 22. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!