Fiúk ti hány évesen borotváltátok le elsőnek a péniszetek körüli szőrt?
Figyelt kérdés
2021. szept. 25. 12:38
1/14 anonim válasza:
Pontosan már nem tudom,de nagyon korán szőrösödtem,akkoriban mindig le is borotváltam.
4/14 anonim válasza:
Elsőre csak 20 éves korom után. Később viszont rendszeressé vált, hogy 3-4 hetente lecsupaszítom.
5/14 anonim válasza:
13 éves kor körül. Már meg nem mondom. 7-8. osztályos voltam. Nekem akkor kezdett. Arra emlékszek, hogy szüleimtől nyúltam le egy borotvát. Ha valaki hasonló dolgon gondolkozik ennyi idősen, inkább szóljon, és ha normálisak a szülei segíteni fognak. Mármint nem leborotválni, de legalább saját borotvát kap, stb. Ha meg gőze sincs hogyan kell, akkor ott az internet vagy el tudják mondani :)
6/14 anonim válasza:
Mikor barátnőm lett,előtte nem volt szükségem rá. Ez nálam 18 évesen történt de őszintén szólva utálom borotválni,jó lenne már valami alternatíva.
8/14 anonim válasza:
13 évesen, 15 évesen vettem magamnak egy hajnyírót, és mindig levágtam 0,5mm-esre a szőrt, kis fodrászosba, nem viszket, nem bántja a bőrt, kellemes, és nem teljesen csupasz, egy pici mindig van.
9/14 anonim válasza:
16 eves voltam, es akkor borotvaltam eloszor es utoljara :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!