Más is kapott már hamisitvány cipőt az ecipo pont hu-rol?
Figyelt kérdés
Karl lagerfeld2022. jan. 15. 10:14
1/8 anonim válasza:
honnan állapítottad meg, hogy hamis?
2/8 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy hamisítvány?
3/8 A kérdező kommentje:
Minőség problémák ill. Youtube osszehasonlitas
2022. jan. 17. 23:39
4/8 anonim válasza:
3: valami konkrétum....???
AMúgy ne hidd azt, hogy egy márkanév 100%-os garancia arra, hogy kifogástalan a minősége és örök időkig kitart....
5/8 A kérdező kommentje:
Az oké, de egy hónapnál azért többet kéne 70ezer forintér...
A kis figura lapos, a talp más, apróságok... a józsefvárosi piacon lévő 15ezer forintos hamisítvánnyal összehasonlítva 100% os egyezést találtam.
2022. ápr. 22. 01:19
6/8 A kérdező kommentje:
Illetve a piacos eladó tett is egy megjegyzést, hogy egy forrásbol lehetett ugyan ez az eciponél...
2022. ápr. 22. 01:20
7/8 anonim válasza:
Én is onnan rendeltem egy adidas cipőt. Meglepődve tapasztaltam, hogy átlagos használat mellet kb. 1-2 hónapot bírt a varrás és ki is szakadt. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy hamisítvány és azt sem, hogy mindegyik ilyen volt, lehetséges, hogy pont én fogtam ki az egyetlen selejtes cipőt. Viszont bosszantott, hogy egy 30000ft-os cipő ennyit tud. Garanciaról persze szó sem volt, mert szerintük én tettem tönkre szándékosan (bocs, hogy mertem egy cipőt használni :D).
8/8 anonim válasza:
Most rendeltem tőlük egy pumát, és az is feltűnően más volt, szerintem csak simán leárazzák az alapvetően hibásakat. Nekem pl a Nike az abszolút favorit, a tőlük vásárolt 2 évet bírta, általában simán 5-6ot szoktak a nike-k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!