A DM-ben akkor is jár a ponttöbszöröző, hogyha épp beváltom a pontjaimat, és nem is fizetek?
Na ez egy jó kérdés. A DM kuponokat eleve én is szeretem. Most januárra is jó cuccokra van, de kivárok 10-12ig hátha a vásárlás végösszegére is jár. Mivel általában 18 ezer ott marad. Gyerekemnek is kell pelenka törlő krém, a többi tusfürdő tisztítószer. 18 ezernél azért nem mindegy az a 20x-os szorzó. Egyszer jártam úgy hogy idő előtt vásároltam be két nappal később meg jött a végösszeges kupon. Tusfürdő messze menően a kuponoknak hála sehol nem olcsóbb nagy boltban.
Szerintem kellene járjon a vásárlásra bár a legegyszerűbb megkérdezni a kasszás hölgyektől :)
Én szüleinapomra kaptam januárra végösszegre 10X-es kupont, de ha jönne még rá valami, nem tudom lehet-e halmozni :D
Bár nem is a halmozás érdekel most, hanem tényleg az, hogy ha nem fizetek, mert épp akkor váltom be, akkor arra a vásárlásra jönnek-e kuponok egyáltalán.
Extra pontot meg kapod,az alap pontot nem.
Pont bevaltas esetén.
1 pont = 3 forint
Mindent meg kapsz ha aktivalva vannak a pontjaid csak az alap pontot nem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!