Most akkor ez mi? Vagy így full be halucinálom magamnak?
Egyrészt nagyon alja dolog, hogy valakit mutogatsz pasinak és kérded róla a véleményüket.
Másrészt nekem gyereknek tűnsz.
Harmadrészt valószínűleg régebb is szépnek láttad, csak nem ismerted be féltékenységből és mostmár sikerült valamennyire leküzdened.
Nem tudom miért pont őt, de az normális, hogy szerinted ő a mindenkinél szebb, más szerint meg nem. Itt is szokott lenni időnként olyan kérdés, hogy szerinted ki a legszebb nő a világon vagy hány pontot adnál egy bizonyos hírességnek és nagyon eltérő válaszok szoktak születni. Aki másnak a legszebb, az lehet nekem teljesen átlagos vagy egyáltalán nem is tetszik.
Lehet az is közrejátszik amúgy abban, hogy régen nem tartottad ennyire szépnek, most meg igen, hogy változtak a trendek és most pont a nagy szem, telt ajkak és kicsit vastagabb szemöldök van a divatban. Te is ezt szoktad meg, már te is ezt érzed a szépnek és már ezzel a szemlélettel nézted újra azokat a képeket, azért ennyire más a reakciód.
Persze ennyi erővel nagyon sok más nőre akarhatnál hasonlítani, nem feltétlenül a régi barátodra. Talán az is közrejátszik, hogy mivel jóban voltatok, így ő valamivel elérhetőbbnek érződik. Aztán lehet teljesen más az oka, én csak találgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!