Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most akkor ez mi? Vagy így...

Most akkor ez mi? Vagy így full be halucinálom magamnak?

Figyelt kérdés
Tehát volt egy barátnőm, aki sose volt gyönyörű anno az én szemembe, de nem volt csunya lány soha,nagy szeme van, husis szája, és fekete vastag szemöldöke. (Mondjuk én anno soha nem akkartam volna úgy ki nézni mint ő) általában az emberek akiknek mutatom egyiknek se tetszik, eddig csak pár fiúnak tetszett, Nos visszont nekem meg szakadt vele a kapcsolatom és így ennyi volt, aztán rá 7 hónapra elkezdtem nézni ugyanazokat a képeit, és most full gyönyörűnek látom ugy akkarok ki nézni mint ő, olyan nagy szemeket akkarok, és mindenkinél gyönyörűbbnek látom, de kajak még Selene gomeznél is szebbnek látom, sokak nem értik mit csodálok benne, meg sokan mondták h oke nem csunya lány de azért annyira nem olyan gyönyörű mint amennyire állítom.
2022. jan. 13. 09:46
 1/7 A kérdező kommentje:
Tehát nem értem hogy ez miért van, miert láttom ennyire de ennyire szépnek? Hogy kajak bárkinél szebbnek látom
2022. jan. 13. 09:48
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Egyrészt nagyon alja dolog, hogy valakit mutogatsz pasinak és kérded róla a véleményüket.

Másrészt nekem gyereknek tűnsz.

Harmadrészt valószínűleg régebb is szépnek láttad, csak nem ismerted be féltékenységből és mostmár sikerült valamennyire leküzdened.

2022. jan. 13. 09:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Régebben sose lattam annyira szépnek, régebben pont hogy inkább a szoke kek szemueket lattam gyönyörűnek, de nem tudom most ezt a lanyt mindenkinél szebbnek láttom.
2022. jan. 13. 10:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom változott az ízlésed. Ahogy te is írod, régebben a szőke haj kék szem tetszett, most meg ez. A szépség szubjektív, az ízlés meg változhat, főleg fiatalabb korban.
2022. jan. 13. 13:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Hat ez így eddig oke, de miert lattom mindenkinel szebbnek?
2022. jan. 13. 13:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért pont őt, de az normális, hogy szerinted ő a mindenkinél szebb, más szerint meg nem. Itt is szokott lenni időnként olyan kérdés, hogy szerinted ki a legszebb nő a világon vagy hány pontot adnál egy bizonyos hírességnek és nagyon eltérő válaszok szoktak születni. Aki másnak a legszebb, az lehet nekem teljesen átlagos vagy egyáltalán nem is tetszik.

Lehet az is közrejátszik amúgy abban, hogy régen nem tartottad ennyire szépnek, most meg igen, hogy változtak a trendek és most pont a nagy szem, telt ajkak és kicsit vastagabb szemöldök van a divatban. Te is ezt szoktad meg, már te is ezt érzed a szépnek és már ezzel a szemlélettel nézted újra azokat a képeket, azért ennyire más a reakciód.

Persze ennyi erővel nagyon sok más nőre akarhatnál hasonlítani, nem feltétlenül a régi barátodra. Talán az is közrejátszik, hogy mivel jóban voltatok, így ő valamivel elérhetőbbnek érződik. Aztán lehet teljesen más az oka, én csak találgatok.

2022. jan. 13. 13:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen! El gondolkoztato dolog amit írtál, szerintem full értelmes válasz volt (: Hat eddig mindenki azt mondta rá hogy annyira nem szép, pont az ajka miatt, a szemoldoke, es a szeme miatt. Dehat nem tudom, visszont remélem hamarosan ell múlik ez az egesz..
2022. jan. 13. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!