A nők többsége intimkozmetikushoz jár, vagy magának szedi le otthon?
Figyelt kérdés
Én szégyellős vagyok, nem mernék ilyennel kozmetikushoz menni.2022. jan. 10. 12:08
11/25 A kérdező kommentje:
De a csiklóhoz is hozzáér? Nekem nagyon érzékeny.
2022. jan. 10. 12:58
12/25 anonim válasza:
Nem fogja megtapogatni a csiklódat. De ha ennyire érdekel a téma keress rá YouTube-on "brazil wax" néven.
13/25 anonim válasza:
Nem kell ahhoz nőnek lenni, én férfiként magamnak csinálom, ezzel én sem mennék el, egy kozmetikushoz,ő nem orvos.
Én egyébként epilálok mindenhol.
F
14/25 anonim válasza:
Csajomnak házhoz is kijön a csaj megcsinálni. Gyantázásnál nyilván felkeni a gyantát , nem kézzel, mondjuk spatulával, kesztyűben, majd ráteszi a lapot és letépi. Nem nagy kunszt amúgy, de ő azt szereti, ha az a csaj csinálja meg neki. Ennyi
15/25 A kérdező kommentje:
Mondjuk szerintem akkor úgy fair, ha a kozmetikus is meztelen, nem? Nem vagyok leszbi, de utálom, mikor csak én vagyok meztelen (és kiszolgáltatott).
2022. jan. 10. 13:18
16/25 anonim válasza:
Na jó, ez a kérdés most ment át kabaréba. Az orvos is legyen pucér, amikor műt????? Ostoba!!!!!
17/25 anonim válasza:
Borotváld le otthon, de szerintem arra is képtelen lehetsz, így jó lesz úgy neked ahogy van.
19/25 anonim válasza:
Kár volt erre bármit is írni, csak koptattam a telefonom.
20/25 anonim válasza:
Jártam, de már otthon. A fazongyanta nem nagy szám. Nem fog tapizni, nem is ér hozzá semmi különleges részhez, csak a bugyin kívüli részt szedi le. Valamennyire nyilván hozzád ér, mert ki kell feszíteni a bőrt. De a csiklódat és az ajkaidat nem fogja fogdosni.
A teljes intim gyanta az izgalmasabb, ott nyilván többször ér hozzád. Na, azt én nem bírnám a fájdalom miatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!