A nők többsége intimkozmetikushoz jár, vagy magának szedi le otthon?
Figyelt kérdés
Én szégyellős vagyok, nem mernék ilyennel kozmetikushoz menni.2022. jan. 10. 12:08
1/25 anonim válasza:
A nők többsége magának szőrtelenít,viszont a kozmetikus mindennap lát ilyet, úgyhogy nem kell szégyenlősnek lenni.
2/25 anonim válasza:
Szerintem a többség otthon magának oldja meg.
3/25 A kérdező kommentje:
Szerintem is, de itt olyan válaszokat olvastam, hogy falun mindenki ugyanahhoz az intimkozmetikushoz jár. Az azért durva.
2022. jan. 10. 12:34
4/25 anonim válasza:
Falun egy kozmetikus van, viszont sokkal kevesebb ember. Szóval egy városi kozmetikushoz, mégha ott több is van, több ember jár. Amúgy én járok is, de többnyire magamnak…
5/25 anonim válasza:
Nincs az az Isten, hogy egy vadidegen nőnek hagyjam, hogy a p@námat tapogassa.
6/25 A kérdező kommentje:
5ös de hozzá is ér? Nem lézerrel csinálja? Megtapizza az ajkakat?
2022. jan. 10. 12:47
7/25 anonim válasza:
Az #5 ös pasi, figyeld a stílusát, de nekem privátozott is, bár női névvel, máskor meg férfiként. 😀😀
8/25 anonim válasza:
#6 most gyantázásról vagy végleges szőrtelenítésről beszélsz? Végleges szőrtelenítésnél lézert használnak. Nyilván gyantázásnál hozzá kell érni.
9/25 A kérdező kommentje:
Nekem az fura lenne, mégha nő is érne hozzá. Igen, az 5ös sztem is pasi. Légyszi normális válaszokat.
2022. jan. 10. 12:53
10/25 anonim válasza:
Hogy gyantázna lézerrel? Ez valami új tachnológia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!