Férfiak ti szoktatok otthon a mosdókagylóba vizelni?
Figyelt kérdés
Nem tudom mennyire gáz, de én igen. Nem akarom hogy a wc kagylóból permetezenn mindenfelé a cucc, leülni meg kínosnak érzem. Gyengének és sebezhetőnek érzem magam olyankor. Elég ahhoz leülni amikor a nagy dolgomat végzem. Nejem eleinte ki volt rajta akadva, de mára természetesnek veszi. Nincs belőle semmi eü probléma, leöblitem azt kész. Máskülönben ő is szokta benne áztatni a bugyiját.
Simán, fogmosás közben kifektetem a peremre, és folyatom.
2021. szept. 25. 10:54
2/35 anonim válasza:
Nem szoktam. Otthon leülök pisiléskor is, máshol állva végzem.
2021. szept. 25. 11:26
3/35 anonim válasza:
Csak oda.
Azóta mióta egyik délután besütött a nap a wcbe és láttam mennyi vízelet verődik mindenre a napfénybe.
Ülöke, maga a wc. Később “kellemes” szagúk lesznek ezeknek.
Aztán megpróbáltam a mosdókagylót, és láss csodát, ha a széléről eresztem le szépen akkor lecsurog a lefolyóba és semmi felverődés.
Innentől kezdve számomra az az undorító aki a wcbe vízel.
2021. szept. 25. 12:12
4/35 anonim válasza:
Igen, szoktam. 15 liter ivóvíz minden wc tartály öblítés.
2021. szept. 25. 15:39
5/35 anonim válasza:
4.
Van már energiatakarékos tartály ami csak addig engedi a vízet míg nyomod a gombot.
2021. szept. 25. 18:46
6/35 anonim válasza:
Gyerekkoromban éltünk egy ideig úgy, hogy csap volt a szobában, de vécére ki kellett volna menni. Akkor előfordult, hogy éjjel a csapba vizeltem. Igyekeztem bő vízzel átmosni a csapot. Nem vagyok rá büszke, mert bunkó dolog, de kibotorkálni a mínusz húszba, meg fölöltözni normális ruhába, ne lásson pizsamában/semmiben más, nagyon nincs kedve az embernek.
2021. szept. 25. 23:19
7/35 anonim válasza:
igen, így a legtisztább és legkörnyezetbarátabb
figyelek rá hogy ne nagy nyomással csapassam mert különben ott is menne minden felé, illetve a becsapódási terület feletti részt eltakarom a kezemmel, miközben folyik a víz is, utána, nem kell külön papírt használni törlésre hanem csak egy kis vízzel meglögybölöm és kész is
2021. szept. 26. 19:45
8/35 anonim válasza:
Nem csináltam belőle rendszert, de már előfordult néhányszor mert éjszaka ha rámjön a pisilhetnék, egyszerűen kényelmesebb csak odaállni a csaphoz és így elintézni. Másrészt így nem keltek fel mást a wc lehúzásával, ami elég hangos.
2021. szept. 26. 23:47
9/35 anonim válasza:
Nem vagyok férfi, és ezt elég gáznak tartom. Egy leöblítéssel nem lesz tiszta a mosdókagyló. Én nem tudnék a wc-csésze fölött közvetlen fogat vagy kezet, arcot mosni, ti pedig wc-csészét csináltok a mosdókagylóból. Ti dolgotok, de ha az én férjem ilyet csinálna, nagyon kiakadnék.
2021. okt. 9. 23:27
10/35 anonim válasza:
Szoktam rendszeresen és szerintem egyáltalán nem gáz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!