Férfiak ti szoktatok otthon a mosdókagylóba vizelni?
Figyelt kérdés
Nem tudom mennyire gáz, de én igen. Nem akarom hogy a wc kagylóból permetezenn mindenfelé a cucc, leülni meg kínosnak érzem. Gyengének és sebezhetőnek érzem magam olyankor. Elég ahhoz leülni amikor a nagy dolgomat végzem. Nejem eleinte ki volt rajta akadva, de mára természetesnek veszi. Nincs belőle semmi eü probléma, leöblitem azt kész. Máskülönben ő is szokta benne áztatni a bugyiját.2021. szept. 25. 10:45
21/35 anonim válasza:
Kedves NEINA,20-as hozzászólo!
Hölgyeknèl nyilván úgy èrtettem,ha a nagyajkak szèt vannak húzva!
Láttam olyat,hogy nők úgy vizelnek,tehát így értettem,ill gondoltam!
22/35 manly válasza:
Nem.Arra nem a mosdó való hanem a wc kagyló.Talán sürgős esetben előfordulhat.
23/35 anonim válasza:
Simán belehugyozok. Aztán mikor leöblítem vízzel ott egyből kezet is mosok. Párom elején undorodott, de már megszokta. Elmagyaráztam neki, hogy ha kitörlni a fenekét, akkor a kezét is ugyanaz a csap alatt mossa le. Aztán ott mos fogat.
24/35 anonim válasza:
uccsó de miért nem úgy magyaráztad neki, h mikor lepippant akkor is onnan szokott kijönni a húgy
25/35 anonim válasza:
Nem szoktam soha. Inkább leülök otthon férfiként kis dologra is, számomra undorító lenne a mosdóba végezni, mert hiába öblítem le a tudat azért megmarad.
26/35 anonim válasza:
25-ös és belelóg a kukika a wc-be?
27/35 anonim válasza:
Miért is? A karimához sem ér soha hozzá, ha nincs merevedése az embernek és kellően hátra ül, akkor bőségesen van hely hozzá.
28/35 anonim válasza:
De abba a vízbe belelóg ott a wcben? Bocsi lány vok.
29/35 anonim válasza:
Nem. Ahhoz kb. 20centisnek kéne lennie.
30/35 anonim válasza:
És a herékre szokott víz placcsanni, ha a kaki kiesik?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!