A kövér nőknek mitől van akkora önbizalmuk?
Ez nem védekezés, ne etessétek már a kérdezőt, mert csak mégjobban fel megy az egoja?
Miért baj neked ha valakinek egészséges önbizalma van és nem érdekli mit gondolnak mások? Ha nem tetszik ne nézzed, ne foglalkozz vele, és ne írj ki kérdést róla. Hagyjad már hogy élje úgy az életét ahogy neki tetszik? Attól hogy mocskolod, meg ilyeneket írsz ki róla, jobb lesz neked? Ha nem tudnád a választ, akkor segítek neked. Nem, nem lesz jobb. Ha pedig igen, elég nevetséges és téged minősít, hogy más leszólásától érzed jobban magad. Tudod csak azok ilyenek mással, akik magukkal nem boldogok
Azért örülnél ha lehetne egy ilyen csajod mi? :D
Vagy miért foglalkoztat ez téged ennyire?
sztem a 4esnek van igaza. vszínűleg csak túlkompenzálja az önbizalomhiányát és megjátssza, hogy magabiztos.
sok dagi nő csinálja ezt, egyszerűbb, mint lefogyni (tudom tudom, hormonok, nincs idő rá.blablabla)
túlsúlyos kolléganőm pl. kötözködéssel, mások fikázásával kompenzál.
„Az önbizalom nem mérethez van kötve, egy csomó karcsú modell komplexusos.”
:D
csak vmiért az kövérek 98%ának romokban van az önbizalma, míg a sportos embereknek általában nincsenek ilyen problémái.
persze a dagadékok/kifogáskeresés országában nem meglepő, h ilyen baromságokkal hülyítik magukat az emberek.
15/26
jókat írsz, de úgy látom, sokaknak fáj az igazság, ezért lepontoztak:D
talán nem véletlen, hogy a 30as magyar nők úgy néz ki, ahogy.
„Mert a külső is a belsőt tükrözi vissza, aki kövér és nincs semmilyen betegsége, az nyilván lusta/igénytelen.”
igaz, de továbbmegyek: nem tudok annyira komolyan venni egy olyan embert, aki nem sportos. egyszerűen azért, mert aki sportos, annak van némi fogalma a táplálkozásról és van kitartása ahhoz, h megmozduljon.
rohadt vicces ezen az oldalon is, ha sok magát okosnak tartó 20as 30as nő mennyire fogalmatlan biológia/táplálkozás témában.
„Addig nem gond, amíg nem kezdi el sértegetni a nála karcsúbb hölgyeket.”
a kövér munkatársnőm folyamatosan ezt teszi. vhogy a jó alakú nőkben mindig talál vmit hibát :D
#28 te pedig azt akarod meghatározni, hogy ki emberileg nulla.
Igen könnyebb ezt rámondani valakire, minthogy megértsd őt. Rám egyébként mondták már ezt, hogy emberileg nulla vagyok, vagy izomagy.
Indok: sokat sportolok, nyilván egy szélsőségesen külsőségekre építő ember vagyok.
De most egy tejesen más irányba is elindultak a válaszadók, és nem azt mondják hogy egy kövér embernek nem lehet önbizalma és nem is azt, hogy a külsőség alapján határozzuk meg a belső értékeket.
"Mindenkiben van hiba, de a férfiaknak soványakban nem tűnik fel ugyanaz, mint kövérben."
Ez is általánosítás. Ismerek kövér embereket, akik lusták, ez nem azt jelenti hogy csak a kövér emberek lusták, hanem: az hogy ők kövérek, elképzelhető, hogy a lustaságuknak a következménye (vagy a falánkságuknak).
De ha egy kövér lány flegma, akkor nyilván a kövérségtől függetlenítem és ugyanannyira tartom visszataszítónak a modell alkatú flegma lányokat, mint a kövér alkatú flegma lányokat.
Engem esztétikalag nem is különösen érdekel, hogy egy nő milyen alkatú, de számomra mégsem ideális, mert én szeretek a barátnőimmel közös hosszabb túrákon/maratonokon/hegymászásokon részt venni, ahova nemhogy egy kövér, de még egy alultápláltabb lányt sem vinnék az Ő érdekében. Nálam ez is hozzátartozik a boldog párkapcsolathoz.
Most akkor én diszkriminálom a kövér lányokat? Részben igen, részben nem.
Nem áll szándékomban megsérteni egyetlen kövér lányt sem, de ha tanácsot kér a táplálkozásról, szívesen adok bárkinek. Nyilván ha odamegyek hozzá tanácsot adni megsértődne, mint amikor valakinek tusfürdőt veszünk ajándékba.
Egyébként Anyám, Nagynénim és Nagymamám is kövér. Mindegyikük elhatározta többször, hogy le fog fogyni. Mindegyiküknek segítettem, nyilván Anyámmal egy háztartásban éltem nála láttam legjobban hogy megy a dolog. Napi 10 perc kerékpározásnál többet nem mozgott, néha ment csak 20-30 percet, de az is kb semmi, emellett egész nap ült és dugiban tolta magába a csokoládét. Napi 2 táblát. Ha csak a csokit elhagyta volna, ami napi több mint 1000+ kcal, akkor egyértelműen fogyott volna.
Szóval hiába egy értelmes és kedves nő, egyáltalán nem kitartó és nincs önuralma, ami nem csak róla és a Nagymamámról, Nagyénimről mondható el, hanem elég sok kövér nőröl, de ha esetleg nem így látjátok, akkor lepontozás helyett inkább írjátok le, hogy miért vagytok kövérek és miért nem szeretnétek lefogyni.
Ui: A KÖVÉR nem szitokszó és nem egyenlő a duci/túlsúlyos jelzővel sem, kérlek emiatt se pontozzatok le, köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!