Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A kövér nőknek mitől van...

A kövér nőknek mitől van akkora önbizalmuk?

Figyelt kérdés
Szomszédban van egy kövér nő. Azt hiszi magáról hogy ő a világ szépe. Hogy megnézik őt a pasik.. Gondoltam magamban azért néznek meg mert hogy lehetsz ilyen kövér.. Én aki minden nap tornázom, jól nézek ki de nem mondom senkinek, tudom hova tegyem magam.pasi vagyok. Ez még mindig azt mondja :jaj hogy megnéznek engem meg milyen szép vagyok - magáról..

#Kövér nők, hatalmas önbizalommal,
2022. jan. 9. 16:54
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
92%

Ne általánosíts! A legtöbb túlsúlyos nő borzasztó önbizalomhiánnyal él.

Amit te írsz, az elég ritka.

No meg könnyen lehet, hogy őt nem érdekli, mit mondanak róla, és éppen az önbizalma miatt, valóban vonzza a férfiakat.

2022. jan. 9. 16:56
 2/29 anonim ***** válasza:
69%
Nekem gyengéim a teltebb nők. De a durván teltek is, 110+,130+ nők is simán bejonnek. Szerintem sok az ilyen mint én, akiknek a telt nők az idealjaik...ezért van a magasba az önbizalma szerintem a legtöbb kövér nőnek.
2022. jan. 9. 16:57
 3/29 anonim ***** válasza:
85%
Ennyi erővel, mitől van önbizalma bárkinek is. Senki sem tökéletes.
2022. jan. 9. 17:01
 4/29 anonim ***** válasza:
75%
Én pont úgy látom, hogy ez egy megjátszott önbizalom, nagyszájúság, ezzel terelik el saját és mások figyelmét a gátlásosságukról és hibáikról. Persze biztos vannak kivételek.
2022. jan. 9. 17:05
 5/29 anonim ***** válasza:
76%
Visszakérdeznék. Mitől van akkora önbizalma sok hapsinak? Úgy gondolnak magukra, mint isten ajándékára, amit a nőknek szántak, azt gondolják, hogy ők Adonisz leszármazottai, és nincs náluk szebb, jobb, igényesebb. És ezt akkor is gondolják, ha hordó belük van, kopaszodnak, ápolatlanok, bunkók, és egysíkúak.
2022. jan. 9. 17:06
 6/29 anonim ***** válasza:
80%
Mert nincs vesztenivalója a kövérnek. A sovány attól fél, hogy mi lesz, ha nem jön be a dolog, a kövér nem aggódik, mert ehhez szokott hozzá és rájött, hogyha minél többet kezdeményez, annál több esélyt ad magának a sikerre, amely azért előbb utóbb, de bekövetkezik.
2022. jan. 9. 17:37
 7/29 A kérdező kommentje:
4-es egyetértek veled. Így próbálják kompenzálni. Mivel nem tudnak lefogyni nincs hozzájuk kitartásuk, mindenkinek azt mondják ők így a legszebbek.. Szerintem is ez megjátszott. Közben meg irigykednek mindenkire aki csinos és szuper alakja van..
2022. jan. 9. 18:44
 8/29 A kérdező kommentje:
3-as igazad van senki sem tökéletes. Én látom a hibáimat nem csak a tükörben és próbalok tenni ellene. De mikor vele beszélek úgy olyan fennhangon mond mindent hogy te úgy érzed mellette hogy egy senki vagy olyan mindenről 100 százazlékosan tud "mármint ő úgy gondolja" hogy tud mindent.
2022. jan. 9. 18:49
 9/29 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon nagy paraszt vagy
2022. jan. 9. 20:16
 10/29 anonim ***** válasza:
96%
Pár férfi miért hiszi azt hogy attól lesznek nagyon jó pasik ha kitesizik magukat? :D
2022. jan. 9. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!