Dm vagy Rossmann az olcsóbb?
Szerintem a Rossmann olcsóbb, többször szoktak akciósak lenni... Nyilván lehetnek eltérő esetek, vagy ha valamelyik máshol akciós. Dm-ben inkább pontokat lehet gyűjteni és azt adják vissza, mint ha alapból akciós lenne...
Viszont én gimis korom óta a Dm-be járok, megéri nekem, ha kicsit drágább is, mert ott legalább nem lihegnek a nyakadba és kezelnek tolvajnak a pénzedért, mint a Rossmannban. Gimisként volt, hogy nem engedtek fizetni sem, visszanézték a kamerát. Most felnőttként egy promóció miatt bementem, hát 8 év alatt nem változott semmi, ugyanazt csinálta, annyira zavart, hogy nézelődni sem tudtam és inkább felkaptam az elsőt, mialatt elöl meg becsipogott valaki és simán elsétált, mert ez a hülye az én nyakamba lihegett. Soha többet. Tízezreket hagytam ott, cserébe zaklatnak, b...tnak és a pénzedért tolvaj érzetet keltenek benned. Ezt nem én találom ki, többen jártak így és itt is sok ilyet olvasni... Nekem ez felülírja az akciókat.
Sokáig a Rossmann-ban érte meg nekem vásárolni, közelebb is van mint a Dm, de novemberben felújították a helyi üzletet, és drágább lett minden meg szűkösebb lett az egész. Így gyakrabban megyek Dm-be, árak között nem sok eltérés van már.
A Rossmannál engem is zavar a biztonsági őr, ahogy az első válaszoló írta... Anyumat is megszégyenítették egyszer, azt hitte az idióta őr, hogy lopott. Utána mondjuk kapott a fejére és el is küldték, de akkor is.
Van, amit egyikben lehet kapni, másikban nem. Amúgy ha idegesít a biztonsági őr, akkor úgy teszek, mintha a felső polcról nehéz dolgokat akarnék megnézni. Megkérem, hogy vegye le. Á, én nem pont ilyenre gondoltam, inkább azt legyen szíves...
Ezt eljátszom párszor, és utána lekopik. A másik meg ha nagyobb a bolt, akkor valami spéci cuccot kerestetek vele, és folyamatosan beszélek vele, még kérdeztem. Szóval idegesítem, hogy ne idegesítsen😂
Ár szempontjából van, ami jobb a Rossmannban, meg ott vannak catrice márkájú termékek is.
Ezt a biztonsagior dolgot adom! Ugyanezt tapasztaltam es kva idegesito, alig merek sokaig valogatni.
Egyszer volt mar ez tema itt az oldalon es allitolag azert mennek igy utanad, mert ok kapjak meg a maguket a vezetosegtol, ha nem kovetik az embereket. Ez nekik kotelezo sajnos.
Igen a bizti őrös dolgot én is személyesen tapasztaltam, de már pont lesz@rom vásárolni megyek oda nem lopni és ha szóvá teszik szépen megmondom, hogy akkor máshol költöm el a pénzem.
Mondjuk utoljára tiniként volt ilyen incidensem azóta hál istennek nem.
Ezt leszámítva, viszont a rossmann a jobb több az akció, plusz a 10%os kupon. Viszont például az óvszer amit szoktunk használni pont a DM-ben olcsóbb, ráadásul egy 1000-essel ami azért nem kis különbség. Meg a kedvenc kézfertőtlenítőm is csak ott kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!