Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg olcsóbb a Rossmann,...

Tényleg olcsóbb a Rossmann, mint a DM?

Figyelt kérdés
Többen azt mondták, hogy a Rossman üzeletekben olcsóbbak a dolgok, szerintetek?
2011. júl. 21. 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem fapapucs.
2011. júl. 21. 20:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen! Pont most vettem szemceruzát először a DM-ben néztem meg de végül átmentem a Rossmann-ba és ott kb. feleannyiért megkaptam!
2011. júl. 21. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
És a Schlecker Drogéria még olcsóbb.
2011. júl. 22. 06:09
 4/5 anonim válasza:
Én azért kukkantok be időnként a Rossmannba akkor is, amikor semmit nem keresek épp konkrétan, mert a közeli lejáratú termékeket néha extrém módon leakciózzák, és ilyenkor olyan olcsón lehet hozzájutni, hogy az már röhej. Mondok példákat (az eredeti árak csak hozzávetőlegesek, a tényleges összegek valódiak): Neutrogena arctisztító hab: 1000 Ft helyett 250 Ft, Lactacyd mosakodóhab: 800 Ft helyett 250 Ft, holttengeri fürdősó: 800 Ft helyett 200 Ft, masszázsolaj: 1200 Ft helyett 300 Ft... Ezek persze luxustermékek (úgy értem, nem létfontosságúak), de ha ilyen olcsón hozzájutok, megveszem, és örülök neki! :) Ilyen a DM-ben egyáltalán nem fordul elő (ott eddig max. 50%-os engedményt láttam). De konkrétan a kérdésre válaszolva, egyes termékeknél vannak kivételek, de általában a Rossmann tényleg olcsóbb.
2011. júl. 22. 08:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Mari néni a piacon még olcsóbb.
2011. júl. 22. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!