A DM vagy a Rossmann olcsóbb?
Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 20:18
3/4 anonim válasza:
Hát szeritnem mikor mi, de egy konkrét alapozót a DM-ben 4ezerért, míg a Rossmannban 3ezerért láttam, az utóbbiban vettem meg értelemszerűen :)
4/4 anonim válasza:
Van, ami a Rossmannban, és van, ami a DM-ben. Nem tudnék általánosítani. A Rossmannban mondjuk többet vásárolok, de nem az árak miatt, hanem mert jobban szeretem azt az üzletet. A DM-be főleg csak a saját márkás termékekért járok. Illetve figyelni szoktam az akciókat. Persze nem mindennél, egy tusfürdőnél nem akadok fenn, hogy az egyik helyen 200 forinttal többe kerül. De ha az egyik helyen épp egy ezresért árulják a hajfestéket, amit használok, akkor inkább ott veszem meg, mert a teljes ára 2500 ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!