Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Segítség nyelvpiercing gyógyul...

Segítség nyelvpiercing gyógyuláshoz?

Figyelt kérdés
Hamarosan szeretnék nyelvpiercinget, tudom, hogy a gyúgyulás az elején nem egyszerű. Érdemes kiemelten titán ékszerrel kérni? Kicsit hátrébb szeretném szúratni a nyelvembe ez befolyásol-e valamit? Kinek milyen tanácsai tapasztalatai lennének, hogy minél gyorsabb, zökkenőmentesebb legyen, főleg hogy minél kevésbé dagadjon fel a nyelvem, illetve, hogy minél hamarabb elmúljon a dagadás. Ki hány nap alatt volt túl ezen a szakaszon?

2022. jan. 3. 10:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy pár igen fontos szabály : NE forgasd!, akkor se, ha egyszerre 50-en mondják ezt, gyógyulási időben tilos bármilyen tejtermék fogyasztása! Gyakran öblögess, erre ajánlani fognak neked pc-hez való szert, ha nem, nyugodtan kérdezz rá. :)
2022. jan. 4. 22:16
 2/4 anonim ***** válasza:
És igen, érdemes, mert a titán fele annyi idő alatt gyógyul, mint az orvosi fém.
2022. jan. 4. 22:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyébként nekem két hét alatt gyógyult, utána már nem volt vele gond.

Viszont abban a két hétben minden éjjel erősen folyt a nyálam. Egy poharat készítettem magam mellé. És sejpítettem. Tejtermék helyett, szejszerméket mondtam. Én ettem mindent ami nem tejtermék rendesen, de óvatosan és inkább oldalt, kis falatokban.

2022. jan. 4. 22:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Rágót, cigit felejtsd el és az alkoholt is, míg gyógyul!!
2022. jan. 4. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!