Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nyelvpiercing, ez így jó lesz?

Nyelvpiercing, ez így jó lesz?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ma van 2 napos a piercingem, nem sárga a nyelvem háta nem produkál furcsa folyadékokat, csak rádagadt a piercingre, ami azt hiszem normális. Már van egy kis 'kráter' amit ugye a bogyó alakitott ki, illetve kicsit feszül. Beszélni nem tudok de jobb is xdd éjszaka csak kataflammal tudtam elaludni, enni pedig barackbefõttet ettem összenyomkodva, mert a krumplipüré nem ment. Most rágózok mert néhány helyen azt irták jot tesz neki. Szerintetek a rágóval nem teszek neki jobbat? Mert szerintem jot tezz neki.. kicsit jobb.. szóval irjátok le mit gondoltok. köszi

2012. ápr. 27. 09:12
 1/4 anonim ***** válasza:
en nem ragoztam,egyszerüen hagytam,hagy gyogyuljon magatol,de nekem nem is fajt annyira.de tudod,hogy tejtermeket nem ehetsz,ha jol emlekszem 2hetig!
2012. ápr. 27. 09:51
 2/4 anonim ***** válasza:
nem normális, ha annyira fáj, hogy éjjel csak kataflámmal tudsz aludni... Nekem nem is fájt, ha nem mozgattam, max evés közben. És beszélni is normálisan tudtam. A rágóról nem tudok nyilatkozni, én nem hallottam róla semmit, hogy jót vagy rosszat tenne neki. És azt meg nem értem, mi ragadt rá a pc-re???
2012. ápr. 27. 10:11
 3/4 anonim ***** válasza:
gondolom a genny ragadt rá azt mozgasd le róla. Nekem is nagyon fájt,mondjuk gyógyszert nem vettem be de igen fájt,én langyos húslevesen éltem 1 hétig kb:) Rágót ha bírod rágd,én nem bírtam anno, ha jól esik csináld,ártani nem ártasz vele:)
2012. ápr. 27. 11:14
 4/4 A kérdező kommentje:
a krumpli ragadt! amugy köszi a válaszokat :))
2012. ápr. 27. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!