Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » A nyelvpiercing érhet-e olyan...

A nyelvpiercing érhet-e olyan akupunktúrás pontot, amit miatt emlékezetkiesésem lesz ha alkoholt iszom?

Figyelt kérdés

Ha iszom, akkor egy ideig jól vagyok, majd szinte egyik pillanatról a másikra elég rosszul leszek, szédülés, hányás stb, majd másnap szinte semmire sem emlékszem. Régen egyáltalán nem volt ilyen soha, amennyire vissza tudtam vezetni, a piercingem elkészülte óta jelentkezik ez a dolog.

Ennek lehet valami alapja? Aki ért hozzá kérem írjon!

2009. szept. 20. 23:41
 1/5 anonim ***** válasza:
ez hülyeség, az alkohol okozza, nem az akupunktúrás pont. rád most így hat, ez van. én régebben bármit megittam a kannásbortól kezdve a házi pálinkákon keresztül a legdurvább töményekig mindent. aztán egyszerre csak nem bírta tovább a gyomrom, már 1 tömény is megárt, csak sört tudok inni. de abból jó sokat. :)
2009. szept. 21. 00:17
 2/5 anonim ***** válasza:
kevésbé bírod már a piát, ez van. sokakkal van ilyen g egyszercsak elkezdik kevésbé bírni. vagy ha hosszabb kihagyás volt piálás között akkor rosszabbul bírkák
2009. szept. 21. 13:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Még arra gondoltam, hogy most vagyok 28 éves és ugye az embernek 7 éves ciklusai vannak, lehet hogy emiatt van.
2009. szept. 22. 09:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen. egészen biztos. Végül hülye leszel, ha már olyan buta voltál, hogy odarakattad. Ez is placebó hatás. Vetesd ki és felejtsed el. Rendbe jössz. Komoly dolog, az én környezetemben van rá példa. Nem véletlenül és nem tiszteletlenségből írtam a hülye szót
2009. dec. 28. 16:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség már ne haragudj.Kevesebbet kell inni és nem fogsz hányni és nem emlékezni.A szervezeted már nem bírja annyira a piát ilyen van és ezt nem lehet ráfogni ilyesmire.Egy hozzáértő.
2010. jan. 26. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!