Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A nőknek miért hosszú a...

A nőknek miért hosszú a körmük? Mi a hagyomány oka?

Figyelt kérdés

2022. jan. 2. 20:46
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Azért mert tetszik, ilyen egyszerű.
2022. jan. 2. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nőiesebb. Kecsesebbé teszi a kezet/ujjakat. Hosszabbítja optikailag. Plusz a színek szintén nőiesek pl rózsaszín és piros árnyalatai. Nem véletlen, hogy pl fekete körme volt/van néhány férfinak is. Mondjuk ilyen rocker stb fazonnak. Piros körmöt meg nem fogsz látni rajtuk
2022. jan. 2. 20:50
 3/8 anonim ***** válasza:
28%
Hogy jobban tudják karmolni a hátad.
2022. jan. 2. 20:53
 4/8 anonim válasza:
85%
Amit a kettes írt, abban van valami, illetve szerintem az sem elhanyagolható szempont, hogy akinek hosszú körme van, az valószínűleg nem végez fizikai munkát. Ennek régen nagy jelentősége lehetett, mert akinek hosszú körme van, az annak a jele, hogy neki nem kell a földeken dolgoznia, kapálnia, tyúkokat etetni, kézzel mosni, gyárban dolgozni. Hanem egy fokkal magasabb színvonalon él: vagy szellemi munkát végez, vagy gazdag családból való és semmit nem kell csinálnia.
2022. jan. 2. 21:00
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
Alapvető tévhit, hogy akinek nagyok a körmei egy nőn, nem végez fizikai munkát. Lehet, úgy hosszú egy köröm, hogy egyszínű és megerősített vagy agyondíszített köröm, mint a plázákban látható hölgyeknél. Az utóbbi lehet, hogy nem végez fizikai munkát. Számos helyen láttam már ellenpéldát szerencsére. Hogy miért hosszú? Mert szereti vagy/és nőies. Mint a férfiaknál a hosszú szakáll.
2022. jan. 2. 21:30
 6/8 Metionin ***** válasza:
100%

4-nek igaza van, régen tényleg erre utalt a hosszú köröm, de nem csak nőknél, férfiaknál is.

Ma már csak esztétika, van aki hosszan szereti, hosszabbnak tűnnek tőle az ujjak. Nekem pl. alapból kis csutka körmeim vannak, tövig vágva olyan a kezem, mint egy 5 éves kisfiúé. Egy S méretű mandula körömmel sokkal esztétikusabb a kezem, nem mellesleg szeretem festeni és a legtöbb minta a hosszabb körmökön mutat jól.

2022. jan. 3. 12:57
 7/8 anonim válasza:
58%

Én úgy vettem észre, hogy a pasik egy részének tetszik, szexinek tartják, sőt sokan azt is szeretik, ha - főleg szex közben - karmolászva vannak.

20. éves korom óta viselek hosszabb körmöket (M), mert az akkori pasimnak nagyon bejött, de más pasiktól is kaptam pozitív megjegyzéseket a körmeimre.

Szerintem sok pasi fantáziáját beindítja egy hosszabb, szexi köröm, vagy műköröm. Szín és forma pedig ízlés kérdése.

2022. jan. 8. 16:00
 8/8 anonim ***** válasza:
28%
Ez egy fétis, szexuális izgalomba hozza őket. Sokszor vettem észre hogy az egyegülálló kielégítetlen nők gyakrabban járnak körmöshöz mint egyébként. Ezen kívül túlzóan sokat foglalkoznak vele és féltik.
2022. jan. 23. 21:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!