Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért levegősödik fel a...

Miért levegősödik fel a géllakkom?

Figyelt kérdés
2 körmösnél jàrtam az elmúlt időszakban, mert borzasztó volt a köröm. Alig egy hét után minden oldalról fel volt oldalt levegősödve. Konkrétan emiatt harmadik körmöst keresem már. Nem tudom mit ronthatnak el. Vagy nem e miattam van e ez? Genetika vagy bármi. Nincs vékony körmöm. Nincs nagy bőr mennyiség a kutikulámnál. Mégis ez van. Hozzá kell tenni elég hosszú M-es méretű sajàt körmöm van amin van erősített géllakk. Mi lehet a megoldás? Legyen kisebb vagy mi? Évek óta van ez. Külföldön mikor éltem orosz csaj csinálta meg profin. De itt nem tudják jól meg csinálni vagy én nem tudom. Hiába dolgoznak minőségi anyaggal. Fel jön
tegnap 23:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!