Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valaki tud ajánlani jó illatú,...

Valaki tud ajánlani jó illatú, hosszan tartó és nem túl drága parfümöt (vagy parfumcsaládot) a drogériákból (rossman,dm)?

Figyelt kérdés

Jöhetnek a saját kedvencek és bármilyen illat. Egyébként én az Adidasnak az új ,,get comfy” illatát kellemesnek éreztem. Azt bárki próbálta már? Meg tudnátok mondani mennyire volt erős illetve mennyi ideig volt tartós?

Köszönöm a válaszokat :)

ma 13:42
 1/2 anonim ***** válasza:

A get comfy szerintem is nagyon jó illatú, de szintén csak ott bent szagoltam, a tartósságról nem tudok sajnos nyilatkozni. :)

Nagyon tetszenek Jeanne Arthes illatai is, szerintem a Police parfümök is jók. Ami újdonság nekem az Sabrina Carpenter Sweet tooth parfümje, csak a rózsaszínt tudtam megszagolni de az nagyon kellemes, édes illat.

ma 14:51
 2/2 A kérdező kommentje:
A Sabrina Carpenter parfümök nekem is nagyon tetszenek, nálam a barna/vajszínű volt a nyerő viszont azok elég drágák és őszintén reménykedek benne hogy majd lentebb viszik az árukat.
ma 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!