Miért ilyen drága a testimesék? Egy szúrás olcsó ékszerrel 13 ezer forint.
Figyelt kérdés
Mindenhol kb 10 ezer ékszerrel együttokt. 13. 19:44
1/13 anonim válasza:
Még ezt a 10 ezret is megspórolhatod, ha nem ékteleníted el a tested fém tárgyakkal.
2/13 A kérdező kommentje:
Mások?
okt. 15. 20:20
3/13 anonim válasza:
Milyen magyarázatot szeretnél kapni? És miért fontos ez? Menj máshova ahol olcsóbb, ha nem tetszik a drágaság.
4/13 Metionin válasza:
Őszintén szólva mert megtehetik. Forgalmas helyen vannak, ahol a bérleti díj drága, Szabolcs 25+ éve ebben dolgozik, tapasztalt, különleges dolgokat is megcsinál, megbízható. És persze mert így is van forgalom, tele vannak. Aki drágállja, az nyilván nem oda fog menni de mivel láttam a többi kérdésedben, hogy ellenpéldaként olyan szalont hoztál fel, ahol állandóan gyorstalpaló, olcsó piercer- és tetováló tanfolyamokat reklámoznak, inkább azt mondanám, hogy azt kerüld el. Pesten az egyik tetoválószalonjuk előtt is olyan minták vannak kirakva, amiket 10 évesen rajzoltam. Én legalábbis inkább szúratnék legközelebb is egy tapasztalt szakemberrel akkor is, ha az elmúlt években drágább lett, mint egy olcsóbb de kevésbé megbízható helyen. Ráadásul van középút is, régóta ismert más szalonok is vannak a városban, amiről sok jót hallani és nem biztos, hogy ott is elszálltak az árak. Érdemes érdeklődni pl. a Főnix Tattoo-nál de azon kívül is vannak jó, megbízható szalonok.
5/13 A kérdező kommentje:
Meg sem lehet állni előtte ez is bajom
okt. 15. 22:51
6/13 Metionin válasza:
Most gugliztam meg kíváncsiságból, a Főnixben 8000 a szúrás. Szóval ott is felment az ára.
7/13 A kérdező kommentje:
10 alatt van a szúrás mindenhol
okt. 15. 22:55
8/13 A kérdező kommentje:
És mellette meg tudsz állni és jobb környéken van
okt. 15. 22:56
9/13 anonim válasza:
Érdemes lenne felkeresned a pszichológusodat is már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!