Legjobb,legminőségibb férfi parfümmárka 20 ezer forint körül?
Szeretnék egy olyan parfümöt aminek hosszan megmaradó érezhető illata van. 20 max 30 ezer lenne rá a keret. A mostanában nagyon reklámozott Superz. termékeket nagyon lehúzták itt Gy.K.-n hogy túlárazott gagyi. (Én még nem próbáltam,személyes véleményt nem tudok mondani.) Esetleg tudtok mondani ennyiért valami jó márkát?
Eddig a rokonoktól stb... ajándékba kapott 1500-3000ft gagyikat használtam néha,nem is feltétlen az illatukkal volt baj,hanem hogy hamar elillant,kb.fél óra alatt. Na már most szeretnék ezen változtatni.
én Prada-t vettem egyszer, nagyon tartós, az ügyfelek imadták, azt mondták hogy nagyon jo illatom van mindig.
42F
25 éves vagyok
Dior Sauvage-t is ajánlották még,esetleg ismeri valaki?
Sauvage EDP-t használok 5 éve. Én imádom és sokan dícsérték... Egyetlen ami felróható ellene, hogy tömegillat lett, mert jó.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!