Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hajból rágógumit hogyan és...

Hajból rágógumit hogyan és mivel lehetne kivenni?

Figyelt kérdés
voltam olyan ügyetlen hogy "beleejtettem" a rágót a hajamba,és nem tudom hogy a sebbenzinen kívül mivel lehetne kiszedni és hogyan! válaszaitokat előre is köszönöm!
2010. szept. 7. 16:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
osztálykiránduláson a haverom meledobta véletlenül az egyik lány hajába a rágóját..hát szegényke egy tincsel kevesebb lett neki..:( :D
2010. szept. 7. 18:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem az ecetes ollót javasolta nagyanyám kiskoromban erre a problémára.
2010. szept. 8. 23:07
 13/13 anonim válasza:

Ételolajjal szuperul kijön mindenféle erőlködés nélkül.

Kisfiamnak nyomta bele egy másik gyerek a játszón a hajába, ki is akadt apukájával együtt és egy hölggyel aki ajánlotta vágják ki. Nem örültünk volna, egy nappal előtte vágtuk igen rövidre a haját. Napokkal előtte hallottam ezt az olaj megoldást, és meglátjátok tuti !!! Bekenitek jól a rágós hajrészt olajjal, majd kifésülitek majd meg kell mosni persze.

2010. szept. 19. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!