Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gal Gadotnak miért szidják...

Gal Gadotnak miért szidják olyan sokan az alakját, hogy túl magas meg "gebe"? Ti is így látjátok?

Figyelt kérdés
A neten mindenfelé, de főleg itt a kommenteknél látom hogy Gal Gadotnál fintorognak hogy túl magas egy nőhöz képest (178 cm, szerintem egyáltalán nem kirívóan, aránytalanul magas), meg hogy vézna, gebe, seprű, fogpiszkáló meg mindenféle hasonló jelzők amik arra utalnak hogy túl vékony. Pedig szerintem csak kellően karcsú és csinos. Van ott azért izom, nem egy anorexiás nőről beszélünk. Ti egyetértetek a kritikákkal, vagy ti is alaptalannak tartjátok őket, és jó eséllyel csak az irigység beszél az emberekből?

2021. dec. 24. 17:15
A kérdező szavazást indított:
szerintem valóban túl magas és vézna is
a magassága rendben van, de tényleg túl vékony
az alkata rendben van, de tényleg zavaróan magas
szerintem a magassága és az alkata is rendben van
szerintem egyenesen gyönyörű, csak irigykednek rá
egyéb
nem tudom ki ez
33 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet szerintem meg senki nem mondott ra, es amugy nem szeretnek tole egy pofont kapni az tuti, olyan izmai vannak.
2021. dec. 24. 17:21
 2/10 anonim ***** válasza:
27%
Hát magasnak nem túl magas ( én szeretem a magas nőket) de tényleg nem szép és sosem értettem mitől van mindenki úgy oda érte arca se szép igazából se melle se feneke.
2021. dec. 24. 17:39
 3/10 anonim ***** válasza:
66%

Nőként írom, hogy Gal Gadot gyönyörű.

Nem tudom, kik mit írnak róla. De számomra ő elég szép nő, arányos alakja van, bájos arca és nagyon fiatalos megjelenése.

2021. dec. 24. 21:05
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
Én azt nem értem hogy miért vannak olyan nagyra vele. Mert persze szép meg csinos de nála 100szor szebb meg csinosabb hírességek is vannak mégis mindenki rá csorgatja a nyálát. Alakja mondjuk nem nagyon van, nem mondanám hogy gebe mert vannak nála vékonyabb de formásabb nők is csak egy kicsit olyan egyenes.
2021. dec. 24. 23:35
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem rendben van, normális az alakja és a magassága sem zavaró, bár nekem sem tetszett soha. Valahogy nem elég formás és számomra az arca, a kisugárzása sem vonzó.
2021. dec. 25. 00:26
 6/10 anonim ***** válasza:
22%
#4 mutass egy nála 100x szebb meg csinosabb nőt! És persze értelmezd a 100-as szorzót. Gondolom valahogy úgy érted hogy ha egy 10-es skálán Gal Gadot mondjuk 5-ös, vagy 6-os, akkor te tudsz mutatni egy 5-600-ast, szintén 10-es skálán, objektíven.
2021. dec. 25. 08:24
 7/10 anonim ***** válasza:
29%
Tipikusan valami gagyi celeb hangzású a neve, rákerestem, hát bűn ronda tipikus undok celeb fejű jellegtelen nő.
2021. dec. 25. 09:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálam teljesen rendben van, de nekem a régi alakja is eléggé bejött. Hát most na... tetszik a vékony alak.

Arcra nem épp az ideálom vonásait képviseli, de nem tartom csúnyának se, mondhatni tetszik. Alakra meg ha pontoznom kéne nálam egy 9 fixen megvan 10-ből. Régi és mostani is. Mivel nem tetszik a nagy mell se, ezért én laposnak se tartom. Fenék terén szintén eléggé jó nálam.

De hát ezek mind ízlések. Nyilván aki a teltebb alakot tartja szépnek, egy jó tulajdonságát nem tudja felhozni...

2021. dec. 25. 10:14
 9/10 anonim válasza:
máj. 23. 18:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Inkább sokszor férfiasan néz ki. És olyan mint 1 Kardashian..
jún. 18. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!