Lányok, nevetségesnek tartjátok ha egy férfi magas és vékony?
Figyelt kérdés
190 cm 76kg2021. szept. 7. 16:36
3/10 anonim válasza:
Nem, mindig a vékonyakra buktam. A magasság nem számít, az sem probléma, ha úgy nézel ki, mint egy állófogas.
5/10 anonim válasza:
Állítólag a nők jobban vonzódnak a magasabb férfiakhoz, én is. Szerintem a vékonysággal sincs baj és mindenképpen jobb, mint a duci test.
6/10 anonim válasza:
nekem mindig is a kicsit erősebb fiúk jöttek be, barátom pedig most egy kaliberű veled, szerintem semmi nevetséges nincs benne
7/10 Sunshinedoll válasza:
Semmilyen testalkatot nem tartok nevetségesnek se férfin se nőn.
8/10 anonim válasza:
Nem, nekem kifejezetten tetszenek a vékony férfiak, az se baj, ha kicsit feminim típus.
9/10 anonim válasza:
Nem, nekem kifejezetten a magas és vékony srácok jönnek be (addig amíg az egészséges tartományba tartoznak).
10/10 anonim válasza:
Én ugyan vékony lány vagyok, de nekem abszolút nem jön be a hosszú, vékony piszkafa láb pasikon. Mint egy botsáska. Inkább akkor legyen alacsonyabb és vékony, vagy magasabb, de kicsit testesebb, izmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!