16 éves vagyok 175cm magas és 62 Kg, tehát nem vagyok túlsúlyos, de az arcom olyan mintha lennék vagy 80 kiló. Miért olyan az arcom alakja amilyen?
Figyelt kérdés
Mit tudok csinálni, hogy ne legyen olyan mint egy 10 éves pufi fiunak?2021. okt. 6. 15:19
1/5 anonim válasza:
Genetika szerintem.
Sok lánynak/srácnak van pufi arca. Nem mindenkinek olyan karakteres mint a modelleknek.
2/5 anonim válasza:
Később meg tokás leszel, nsgy ügy, ilyen a genetika. 🤷♂️
3/5 A kérdező kommentje:
Nem túl jó ezeket hallani, de reménykedek :D
2021. okt. 6. 16:39
4/5 anonim válasza:
Szia, nekem 18 éves koromig pufi arcom volt. Most 24 vagyok és javult a helyzet.
Egyébként ajánlom a kontúrozást. :)
5/5 anonim válasza:
Szia! Van esély rá, hogy kinövöd. Ha megnézem a tinédzserkori képeinket, az összes barátomnak, kortársamnak sokkal pufibb arca volt, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!